2777
2789
عنوان

هر کی بگه دعاش میکنم با ی صلوات🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 192 بازدید | 23 پست
آشپزی کنید یه پیج تو اینستا بزنید نمونه کاراتونو بزارید سفارش بگیرید من خیلیا رو دیدم همین کارو م ...

اره واقعا شما درست میگید ...خیلی کلافه م که کاری نمیتونم بکنم...من تازه حلوا انگشت پیچ و مسقطی یاد گرفتم...زیاد هنرمند نیستم ‌‌...فقط پی درس و مشق رو گرفتم ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره واقعا شما درست میگید ...خیلی کلافه م که کاری نمیتونم بکنم...من تازه حلوا انگشت پیچ و مسقطی یاد گ ...

مثل من

به هرحال فدای سرتون ماهی رو هروقت از آب بگیری تازه اس

الان یاد بگیرید

قرار نیست همه آشپز یا هنرمند باشن کلا ببینید تو چه کاری استعداد وتوانایی وعلاقه دارید ودر یک کلام اوستای کارید (چون هیچ کس بهتراز خودتون شمارو نمی شناسه 

پس هیچ کسم بهتر از خودتون نمی تونه بهتون کمک کنه) برید دنبال همون مطمعن باشین موفق می شید

♡Remember!? -No+
مثل من به هرحال فدای سرتون ماهی رو هروقت از آب بگیری تازه اس الان یاد بگیرید قرار نیست همه آشپز ی ...

کلا ی چیز قدرت طلبی هستم 

اگر بهم کار بدن پتانسیلش رو دارم انجامش بدم یا یادبگیرم 

اما کلا جوم مردونه و جدیه ...آموزش و کارهای عملی رو دوس دارم...به پزشکی علاقه دارم اما نمیدونم چرا مدیریت خوندم ...

دوست دارم ببخشم اما زیر بار زور نه ...خواهر شوهرم ی پروژه ورداشته من گفتم منم بیام گفت اشکال نداره گفتم حقوقش گفت دوتومن هشت ساعت کار ....ی ذره ناراحت شدم کمه بنظرم

کلا ی چیز قدرت طلبی هستم  اگر بهم کار بدن پتانسیلش رو دارم انجامش بدم یا یادبگیرم  اما ک ...

واسه دوتومن آره جدا ۸ساعت زیاده

خب اگه به پزشکی علاقه دارین چرا واسه۴۰۱کنکور نمی دین!؟آخرین کنکور هم هس الان من خیلیا رو می شناسم تو سن بالا اقدام کردن همسایه مون ۳۵سالشه آقا هستن زن دوتا بچه دارن امسال رتبه ۳رقمی شده

شاید تا چند سال اذیت شین هم از لحاظ مال هم زیاد برای خانواده وقت نداشته باشین دیگه ولی ارزششو داره بعد ازفارغ التحصیل شدن همش جبران میشه

♡Remember!? -No+