سایه_آبی مدیر عضویت: 1397/05/15 تعداد پست: 2433 عنوان بی محلی کردم جواب نداد | مشاهده متن کامل بحث + 818 بازدید | 47 پست چند روزه با شوهرم حرفم شده سرسنگینمچون بهم فحش داده به کل باهاش حرف نمیزنمدوستان گفتن بی محلی کن . کردم اما گفت تمومش کن ، گفتم تا معذرت نخوایی تموم نمیکنم اونم گفت عمرا پس همینطور میمونیمدارم کلافه میشم . خدایا اونی رو که بی ارزشم کرد رو نمیبخشمش 1400/06/02 | 01:40 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سایه_آبی مدیر استارتر عضویت: 1397/05/15 تعداد پست: 2433 از رفتارش...تجربم بالاس خب بیشتر راهنماییم کن تا بفهمم خدایا اونی رو که بی ارزشم کرد رو نمیبخشمش
omadam عضویت: 1400/01/24 تعداد پست: 1152 همش من محبت میکنم . همش من پیش قدم میشم تو حرف زدن . اصن نمیفهمم چشه این روزا حس میکنم دوسم نداره و ... همین حرفارو به جای گوشی برو به خودش بگو به خدا خل میشه
هستیhasty عضویت: 1397/02/29 تعداد پست: 6940 خب خواستم دیگه گقت من کاری نکردم که ازتم معذرت بخوام گفت اتفاقا معذرت خواهی نمیکنم تا عادت کنی😑 یعنی به فحش شنیدن عادت کنی؟؟؟؟؟!!!!😨😨😨 در قضاوت همه حق را به تو دادند ولی، نکته اینجاست که من راز نگه دار ترم
سایه_آبی مدیر استارتر عضویت: 1397/05/15 تعداد پست: 2433 نذار فوش دادنذبهت عادی بشه. ولی قهرم نکن. بیمحلی بکن ن زیاد ک ملا انگار وجود نداره بادست پس بزن با پ ... اولین بارش بود فحش میداد خدایا اونی رو که بی ارزشم کرد رو نمیبخشمش
پسرم_دوست_دارم عضویت: 1399/04/15 تعداد پست: 4839 دقیقا الان تو شرایط منی مام دو روزه قهریم ازش متنفزم البته ما هر دو فوش دادیم ولی اون بهم همش میگه ازت خستم و حالم ازت بهم میخوره خواهش میکنم برای حاجت دلم صلوات بفرستین
گل_اهریمن عضویت: 1400/05/09 تعداد پست: 5156 خب بیشتر راهنماییم کن تا بفهمم تاپیک قبلت رو خوندم...مطمئنم اون حسی نداره حتی احتمالا حس بدم بهت داره فک میکنم رابطتون یه طرفم شده نمی دونم چی بگم چون مردا تغییر نمیکنن
سایه_آبی مدیر استارتر عضویت: 1397/05/15 تعداد پست: 2433 یعنی به فحش شنیدن عادت کنی؟؟؟؟؟!!!!😨😨😨 نه به اینکه دیگه نازمو نکشه و برا آشتی پیش قدم نشه خدایا اونی رو که بی ارزشم کرد رو نمیبخشمش
123mep عضویت: 1398/05/23 تعداد پست: 728 خواهرم تا اومده سمتت گفتی زود معذرتخواهی کن😊یکم ناز میکردی میگفتی آخه دلم شکست ازت توقع نداشتم در شأن تو نبود این رفتار........ اینجوری قشنگ افتاد رو دور لجبازی😔🙄
hvhvv عضویت: 1399/09/10 تعداد پست: 3098 اولین بارش بود فحش میداد خب سریع اشتی کنی عادت میکنه. و اینکه خب ببین شاید دلشو شکستی یا عصبیش کردی ک کنترلشو از دست داده. ب رفتار خودتم فکر کن.
سایه_آبی مدیر استارتر عضویت: 1397/05/15 تعداد پست: 2433 تاپیک قبلت رو خوندم...مطمئنم اون حسی نداره حتی احتمالا حس بدم بهت داره فک میکنم رابطتون یه طرفم شده ... اگه حس بد داشت که رابطه جنسی مون قطع میشد خدایا اونی رو که بی ارزشم کرد رو نمیبخشمش
سایه_آبی مدیر استارتر عضویت: 1397/05/15 تعداد پست: 2433 خب سریع اشتی کنی عادت میکنه. و اینکه خب ببین شاید دلشو شکستی یا عصبیش کردی ک کنترلشو از دست داده. ب ... نه اتفاقا برعکس توهین کرد حرصم داد و من سکوت کردم همون سکوته که مونده چند روز و دیگه غرورم اجازه نمیده محلش بذارم خدایا اونی رو که بی ارزشم کرد رو نمیبخشمش
گل_اهریمن عضویت: 1400/05/09 تعداد پست: 5156 اگه حس بد داشت که رابطه جنسی مون قطع میشد بخاطر نیازه...بنظرم جدی باهاش صحبت کن درباره عوض شدنش اما دیگه تلاش نکن اونم باید ب اندازه تو تلاش کنه برای رابطه تون
سایه_آبی مدیر استارتر عضویت: 1397/05/15 تعداد پست: 2433 خواهرم تا اومده سمتت گفتی زود معذرتخواهی کن😊یکم ناز میکردی میگفتی آخه دلم شکست ازت توقع نداشتم در ... اره چه جورم ، بمیرمم معذرت نمیخواد دیگه منم افتادم تو لج خدایا اونی رو که بی ارزشم کرد رو نمیبخشمش