2777
2789
عنوان

بی محلی کردم جواب نداد

| مشاهده متن کامل بحث + 809 بازدید | 47 پست
نه اتفاقا برعکس  توهین کرد حرصم داد و من سکوت کردم همون سکوته که مونده چند روز و دیگه غرورم اج ...

تاپیک قبلیتو خوندم. مرده دیگه پیش میاد تو زندگی هرکس. محل ندادن این نیس که قهر کنیا اونم لج کنه. اینه ک مثل قبل هواشو نداشه باشی یموت مثل خودش رفتار کن. بخودت خیلی برس. 

بخاطر نیازه...بنظرم جدی باهاش صحبت کن درباره عوض شدنش اما دیگه تلاش نکن اونم باید ب اندازه تو تلاش ک ...

اون همه چیزش سرجاشه جز یه چیزش که تغییر کرده

باهام عاشقاته رفتار نمیکنه دیگه

خدایا اونی رو که بی ارزشم کرد رو نمیبخشمش 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاپیک قبلیتو خوندم. مرده دیگه پیش میاد تو زندگی هرکس. محل ندادن این نیس که قهر کنیا اونم لج کنه. این ...

اره حرف میزنیم اما سرد . چند کلمه 

اره چه جورم ، بمیرمم معذرت نمیخواد دیگه  منم افتادم تو لج

دیگه فکر معذرت نباش به نظرم یه چایی بزار جلوش بگو بیا منطقی صحبت کنیم بعد حرف دلتو بزن حواست باشه به مدل حرف زدنت و چی میخوای بگی بعدم بگو بچه نیستم بیا تمومش کنیم بعدم بزارزمان بگذره کم کم همه چیز درست میشه

دقیقا الان تو شرایط منی مام دو روزه قهریم ازش متنفزم البته ما هر دو فوش دادیم ولی اون بهم همش میگه ا ...

نه ما بحثمون کم بود دیگه بعد توهین من سکوت کردم توقع داشتم بیاد مثل همیشه بغلم کنه بگه منظوری نداشتم اما برعکس شد

دیگه فکر معذرت نباش به نظرم یه چایی بزار جلوش بگو بیا منطقی صحبت کنیم بعد حرف دلتو بزن حواست باشه به ...

حرف میزنیم . بعضا هم میخندیم سر چیزی ‌ 

میوه و چاییشم میبرم جلوش اما سرسنگینم

اون همه چیزش سرجاشه جز یه چیزش که تغییر کرده باهام عاشقاته رفتار نمیکنه دیگه

اسی سرو گوشش نمیجنبه؟

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
نه ما بحثمون کم بود دیگه بعد توهین من سکوت کردم توقع داشتم بیاد مثل همیشه بغلم کنه بگه منظوری نداشتم ...

دقیقا شوهر منم هر دفعه میومد بغلم میکرد ولی خیلی عوض شده دیکه نمیاد

خواهش میکنم برای حاجت دلم صلوات بفرستین

عزیز جان ی نصیحت خواهرانه بهت میکنم،فقط دقت کن.

ما تاپیک میزنیم،مشورت میگیرم و همون رو در زندگی اجرا میکنیم.بعدش میبینی عععععععههههه،همه چی برعکس شد و جواب نداد....

میدونی چرا؟؟؟؟؟

چون خیلی از کاربرای اینجا دختر بچه ها و بعضا پسر بچه های چهارده پانزده ساله هستن...ما هم غافل از همه جا،بنیان زندگیمون رو بر اساس نظریات این اساتید کلا ویران میکنیم.

حرف میزنیم . بعضا هم میخندیم سر چیزی ‌  میوه و چاییشم میبرم جلوش اما سرسنگینم

همون لحظه که خوبین شروع کن حرف دلتو بگو دیگه بگو ناراحت شدم دلم شکست ازت توقع نداشتم بعدم بگو زندگیمو دوست دارم تو رو دوست دارم 

باور کن مردها هم نیاز دارن این حرفا رو بشنون اونا هم دوست دارن ما زنا پیش قدم بشیم یه وقتایی اگه همش اونا بیانذجلو بعد از یه مدت خسته میشن دیگه نمیان فکر میکنن فقط خودشون دارن گذشت میکنن(میدونم فکرشون اشتباه) 

همون لحظه که خوبین شروع کن حرف دلتو بگو دیگه بگو ناراحت شدم دلم شکست ازت توقع نداشتم بعدم بگو زندگیم ...

اون میگه بیا تمومش کنیم اما یه کلمه نمیگه ببخشید 

واسه همون منم لجم گرفته