2821
2789
عنوان

کرونایی که الان هست حتما لاندا س

736 بازدید | 85 پست

من مطمینم کرونای الان لانداس 

اردیبهشت همسر من کرونا انگلیسی گرفت همه علامت هاشو داشت بیمارستان بستری شد منم از  رفت و آمد بیمارستان گرفتم چهار ماهه بویایی و چشایی ندارم 

مادر و پدرم از پرستار مادر خرداد ماه کرونا گرفتن چون مادرم ام اس داره از روز اول بستری شد حتا از چشم هاش من ٩ روز عفونت می‌گرفتم و خلطش رو ساکشن میکردیم خلط رو دادیم آزمایش قارچی بود هنوز نگفته بودن کرونا دلتا هندی اومده تایید دارو زدم دکتر بیمه تعجب کرده بود گفت پس چرا نمیگن دلتا اومده ؟؟؟ 

الان توی مرداد ماه من کرونام با تاول پوستی بود ٢١ روز هست تب دارم . بچه همکارم توی هفته سوم ریه هاش درگیر شد لاندا ۵٩ روز نقاهت داره و مشکل پوستی از علایم شایعش هست که یکی دیگه از بیمارها هم توی روز ٢٠ هنوز مثل من بدنش دونه قرمز میزنه 

این موج لانداس

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

میگم لا مبدا بود لاندا دیگه چیه 😲 

کسی هواپیما ترجیحا امریکایی 

سراغ نداره 😶 برا مهاجرت میخام😅 

والا هنو نوبت برکتمونم نشده 

فایزر ک ارزوعه😭 

کرونام ک میرقصونه ☹

زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

البته پیشبینی جهش جدید از پاییزه ها ن الان

زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز