2777
2789

خودم الان بیشتر اشنا  شدم خوشم اومد گفتم شماهم استفاده کنید...

ایمان دارم که قشنگترین عشق،نگاه مهربان خداوندبه بندگانش است.زندگی رابه اوبسپارومطمئن باش که تاوقتی پشتت به خدا گرم است،تمام هراس های دنیا خنده دار است  

نسخه ارزان

سعی نکنید ماکارونی ارزان بخرید چراکه ارزان قیمت بودن ماکارونی به معنی میانبر در فرآیند تولید بوده که موجب استفاده از آرد بی کیفیت برای سرعت بخشیدن به روند خشک شدن و در نتیجه ماکارونی کیفیت پایین می شود.

آب جوش

بسیاری از مردم حوصله ندارند تا قبل از افزودن ماکارونی به قابلمه، منتظر بمانند تا آب به طور کامل بجوشد. به محض شروع حباب زدن در سطح آب ، کل ماکارونی را در آب نریزید، حدود نیم دقیقه صبر کنید تا آب به درستی شروع به جوشیدن کند و سپس ماکارونی را اضافه کنید.

ایمان دارم که قشنگترین عشق،نگاه مهربان خداوندبه بندگانش است.زندگی رابه اوبسپارومطمئن باش که تاوقتی پشتت به خدا گرم است،تمام هراس های دنیا خنده دار است  

بفرما

مامان ماهلین😘.       انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏.      ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کرده‌ایم ...️️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمک خیلی کم

نایت وایتینگ، سرآشپز معروف در مورد این موضوع می گوید:"آب ماکارونی خوب باید مزه خوبی داشته باشد." او پیشنهاد می کند که باید به هر 1000 میلی لیتر آب 10 گرم نمک اضافه کنید. اگر نمک خیلی کمی اضافه کنید ، ماکارونی طعم ملایمی پیدا می کند.

آب کافی

مطمئن شوید که آب کافی برای پختن ماکارونی در قابلمه دارید. "ماکارونی برای غلتیدن در آب نیاز به فضا دارد!" او می گوید ما باید ماکارونی خود را در مقدار زیادی آب جوش نمکی بپزیم.

ایمان دارم که قشنگترین عشق،نگاه مهربان خداوندبه بندگانش است.زندگی رابه اوبسپارومطمئن باش که تاوقتی پشتت به خدا گرم است،تمام هراس های دنیا خنده دار است  

آبکشی ماکارونی

کارمین دی جیووانی ، سرآشپز در نیویورک می گوید: "یکی از سوالات متداول این است که" آیا ماکارونی را بعد از آبکش کردن شستشو دهم؟ " او توضیح می دهد که شستشوی ماکارونی اشتباه بزرگی است ، زیرا نشاسته ای که پس از جوشاندن روی ماکارونی باقی می ماند هم غنی است هم حالت مخملی به سس می دهد.

ایمان دارم که قشنگترین عشق،نگاه مهربان خداوندبه بندگانش است.زندگی رابه اوبسپارومطمئن باش که تاوقتی پشتت به خدا گرم است،تمام هراس های دنیا خنده دار است  

روش پختن

یکی از مهمترین موارد هنگام پخت ماکارونی این است که مطمئن شوید کاملاً " ‘al dente’" باشد. این کلمه در زبان ایتالیایی به معنای "تا دندان" است، اما به معنی "پختن ولی کمی سفت بودن" به کار می رود. سرآشپز مشهور دیوین الکساندر می گوید: "بزرگترین اشتباهی که هر کسی می تواند مرتکب شود این است که ماکارونی را به شکل "ماکارونی مدرسه ابتدایی" که من نامش را گذاشته ام بخورد." برخی از مردم به خوردن ماکارونی بیش از حد پخته شده عادت کرده اند چون در مدارس یا سازمان ها به دلیل اینکه پخت بیش از حد می تواند حجم بیشتری ایجاد کند و ماکارونی بزرگتر شود به این شکل سرو می کنند. این کار را انجام ندهید، زیرا طعم ماکارونی وقتی هنوز کمی سفت باشد بسیار بهتر است.

ایمان دارم که قشنگترین عشق،نگاه مهربان خداوندبه بندگانش است.زندگی رابه اوبسپارومطمئن باش که تاوقتی پشتت به خدا گرم است،تمام هراس های دنیا خنده دار است  

پخت سس به همراه ماکارونی

آیا عادت دارید به محض پختن ماکارونی سس را با آن مخلوط کنید؟ این یک اشتباه است؛ سرآشپز سالواتوره مارچلو می گوید: "ماکارونی شما باید وقتی هنوز کمی سفت باشد آن را آبکش کنید تا بتوانید در سس نیز بپزید بدون آنکه بیش از حد بپزد." ماکارونی خود را در سس به مدت حدود 30 ثانیه بجوشانید و سپس آن را از روی حرارت بردارید

ایمان دارم که قشنگترین عشق،نگاه مهربان خداوندبه بندگانش است.زندگی رابه اوبسپارومطمئن باش که تاوقتی پشتت به خدا گرم است،تمام هراس های دنیا خنده دار است  
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792