2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ندیدمت

نظر مخالف داری ریپلای نکن لطفان حوصله بحث ندارم،توتاپیکی ک نظر میدم فقط واسه استارترهست نخود آش نکن خودتو،اگر بیشتر از ۶ ماه تاپیک نزدم مطمئن شید دیگه تو این دنیا نیستم ،واسم فاتحه بخونید 🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 https://abzarek.ir/service-p/msg/2312879

به اسم ها نگاه نمیکنم واسه همین نمیشناسمت

یه بار یه نفر بهم گفت تو سایت همه ازت متنفرن

از سایت برو

همه ازت بدشون میاد

شاید هم راست گفت ولی کسی که راحت به بقیه چنین حرفایی بزنه ارزش فکر کردن نداره

🌈🌧️ اندکی صبر سحر نزدیک است🌞

دیدم کاربریتونو

تا جایی که سایت بودم بدی ندیدم یا بی ادبی

در مورد شخصیت شما نمیشه نظر داد

بر اساس چند تا پست و کامنت

به دل نگیرین

بعضی وقتا تاپیک ها به سمتی میرن بحث بالا میگیره

کامنت ها از سر عصبانیت

حتما این کاربر هم ناراحت بودن

از بعضی کاربرا رفتارایی میبینم که...❌باعث تاثر و تعجب❌علت هر چه هست ما اجازه نداریم به بهانه مجازی با 👈توهین👈 تحقیر 👈تمسخر👈 سرزنش 👈عقده و کمبود توجه👈 عقده جلب توجه 👈 عقده تایید و تحسین دیگران👈 احساس خود مهم پنداری...دل کسی و بشکونیم ❌ از انسان نهایتا انسانیت و خاطرات بجا میمونن ✅ زندگی به اندازه کافی سخت هست برای هم سخت ترش نکنیم✅ ❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

دیدم کاربریتونوتا جایی که سایت بودم بدی ندیدم یا بی ادبی در مورد شخصیت شما نمیشه نظر داد بر اساس چند ...

من خودمم قاطی کنم دیگه دهنم بسته نمیمونه😂

اما خب کاری ندارم به کسی تا کسی کاری بهم نداشته باشه

شما رو دیدم بی طرفین واقعا💚

من خودمم قاطی کنم دیگه دهنم بسته نمیمونه😂اما خب کاری ندارم به کسی تا کسی کاری بهم نداشته باشه شما ر ...

همون دیگه

یه تاپیکایی فشار آدم و جا به جا میکنن 😅

در کل ارزششو نداره خودتونو اذیت کنید

💖

از بعضی کاربرا رفتارایی میبینم که...❌باعث تاثر و تعجب❌علت هر چه هست ما اجازه نداریم به بهانه مجازی با 👈توهین👈 تحقیر 👈تمسخر👈 سرزنش 👈عقده و کمبود توجه👈 عقده جلب توجه 👈 عقده تایید و تحسین دیگران👈 احساس خود مهم پنداری...دل کسی و بشکونیم ❌ از انسان نهایتا انسانیت و خاطرات بجا میمونن ✅ زندگی به اندازه کافی سخت هست برای هم سخت ترش نکنیم✅ ❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

راستش من با کاربرا ک صحبت میکنم حواسم ب اسم و پروف اینا نیست

بخاطر همین بغیراز دوستای خودم هیچکی تو حافظم نمیمونه

دوستای خودمم یهو سلام اینا میدن ک متوجه میشم

عامو جونی خسمه اگ تو جوابتون طولش دادم درک کنین خیلی انرژی میخوا ک تایپ کنی خعلیاااا🤦‍♀️دعوا نکنین عیبه ینی توهر تاپیکی رفتم پاک جر بی چتونه عامو چتووونه🤨
به اسم ها نگاه نمیکنم واسه همین نمیشناسمتیه بار یه نفر بهم گفت تو سایت همه ازت متنفرناز سایت برو همه ...

بیخود کرد از طرف بقیه حرف زده

احتمالا طرز فکرش باهات متفاوت بوده فاز جنگی گرفته

اینا زیادی جوگیر و متعصبن

عامو جونی خسمه اگ تو جوابتون طولش دادم درک کنین خیلی انرژی میخوا ک تایپ کنی خعلیاااا🤦‍♀️دعوا نکنین عیبه ینی توهر تاپیکی رفتم پاک جر بی چتونه عامو چتووونه🤨
بیخود کرد از طرف بقیه حرف زدهاحتمالا طرز فکرش باهات متفاوت بوده فاز جنگی گرفتهاینا زیادی جوگیر و متع ...

ممنون عزیزم😍😍منم ازش ناراحت نشدم ولی ناراحت شدم که پر از نفرت بود

🌈🌧️ اندکی صبر سحر نزدیک است🌞