2777
2789
عنوان

به نظرم بهتره که...

80 بازدید | 5 پست

رفتارمون رو تغییر بدیم تا ونیا جای بهتری برای هممون باشه

بعضی وقتا خودمون متوجه رفتار بدمون نمیشیم، یا همه حق ها رو میدیم به خودمون

بیایم از این به بعد خودمون رو بذاریم جای دیگران، مقلا اگه به یکی پیام دادیم و اون سین کرد و چیزی نگفت میشه جای اینکه ناراحت بشیم یا عصبانی، به این فکر کنیم ک شاید دستش خورده و سین شده، شاید یهو یه کاری پیش اومده و نتونسته جواب بده

یا وقتی که با یکی بحثمون شد اون صداش رفت بالا، ما با صدای آروم تری باهاش صحبت کنیم، این روش خوبیه که عصبانیت اون ادم برطرف بشه😉

اگه عادت بدی داریم مثه ناسزا گویی سعی کنیم ترکش کنیم، مثلا می تونیم به جاش رسمی و ادبی صحبت کنیم تا اون عادت از بین بره

...

یه وقتایی بی دلیل از دیگران تعریف کنیم، از ظاهرش یا اخلاقش، اینطوری اون آدم تا چند روز میتونه حس خوب داشته باشه😍

بیایم عادت کنیم که دیگران رو بابت اشتباهاتشون قضاوت نکنیم میتونیم درکشون کنیم، یا راهنمایی کنیم که اون اشتباه رو تکرار نکن🙂

موافق نیستین؟؟

شما چه چیزای دیگه مدنظرتونه؟

پرواز کن تا آرزو، زنجیر را باور نکن🕊

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

با همش موافق بودم به جز مورد اول همیشه این نیست که از قصد جواب ندادیم درسته اما گاهی چشم پوشی از ...

نه منظورم از قصد جواب دادن نبود 

به جز اون

موافقم مثلا اتفاقی که افتاد و اگه طبق خواسته ما نبود خودمون رو بذاریم جای طرف مقابل و با خودمون بگی ...

اره دقیقا

ولی معمولا این جور وقتا ادما جای اینکه خودشون رو جای طرف بذارن جاروجنجال به پا میکنن😕 حس میکنم آدما پر از خشم شدن😕

همیشه سعی میکنم به همه حس خوب بدم

وقتی میبینم دیگران حس خوب منو دریافت میکنن انگار اون حس خوب دوباره به خودم برگشته🥺😍