2777
2789

میدونید شرایط افتتاح حساب  یا سپرده کوتاه مدتش چیه و بیشترین سود رو کدوم نوع حسابش میده؟

۲۳تومن خودم پول دارم نمیدونم کدوم بانک بذارم تا سودش  زیاد باشه یکی از اشناها اینده رو معرفی کرد کسی اطلاعاتی داره؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو صندوقهای بانکها بذار روز شماره و ۲۰ ۲۱ درصد سود میده 

اینده هم اینو داره؟؟

منظورت اینه اگه بخوام هر وقت پولمو بردارم میتونم سپرده چند ماهه یا چند ساله نیس؟

سپرده بلندمدت بذار ۱۸ درصد میده روزشمار به شرط یکماه یعنی اگه تا یکماه اول برنداری چیزی ازش کم نمیشه درصورتیکه بانکهای دیگه کم میکنن اگه غیر از روز سررسید برداری بعد از یکسال میتونی تو روز سررسید برداری میتونی بذاری خودبخود تمدید شه 

فيزيك بعدها ثابت ميكند در روزهاى بارانى جاى خالى آدمها "بزرگتر" ميشود 
سپرده بلندمدت بذار ۱۸ درصد میده روزشمار به شرط یکماه یعنی اگه تا یکماه اول برنداری چیزی ازش کم نمیشه ...

اخه شاید یهو  احتیاجم شد ،دویت دارم کوتاه مدت باشه تا یوقت اگه خواستم راحت بر دارمش چون بیست تومنم ماه دیگه قرعه بنامم در میاد دارم گواهینامه میگیرم شاید خودم واسه خودم ماشین خریدم  البته شوهرم میگه تو پولت رو ماشین نخر من میخرم برات بازم موتدم چکار کنم

اینده هم اینو داره؟؟ منظورت اینه اگه بخوام هر وقت پولمو بردارم میتونم سپرده چند ماهه یا چند ساله نی ...

اینده رو نمیدونم 

بانک شهر و پارسیان داره دی هم داشت جمع کرده بود اگه دوباره گذاشته باشه خبر ندارم