سلام،من با یه دختر کوچولو جدا شدم،میخواستم بدونم خودتون یا توی اطرافیانتون دیدین خانوم مطلقه با بچه دوباره ازدواج کرده باشه، آخه واقعا شرایط برای کسانی که بچه دارن سخت تر هست🤔🤔😒
اون قسمت از زندگیم که یه بدشانسی بزرگ آوردم ،خیلی درد داشت ،خدایا به یه قسمت دیگه از زندگیم یه خوش شانسی بزرگ بده،که خیلی ذوق داشته باشه.
مگ میشه تا آخر عمر تنها زندگی کرد😐حیف جوونی نیس . بعضیا هستن واقعا بچه ی همسرشونو بچه خودشون میدون ...
عزیزم ب امید بعضیا ک نمیشه زندگی یه بچه رو بخطر انداخت...من دختر دارم روزی اگه طلاق بگیرم تصور میکنم که آیا میتونم انقدر ب مردی اعتماد کنم ک دخترمو یساعت بذارم پیشش برم بیرون؟ نه نمیتونم...وقتی هم نشه اعتماد کرد اون ازدواج از اساس غلطه...
من عاشق داستانهایی هستم که در پایان زن ها خودشان ، خودشان را نجات میدهند.👠💄👒
عزیزم ب امید بعضیا ک نمیشه زندگی یه بچه رو بخطر انداخت...من دختر دارم روزی اگه طلاق بگیرم تصور میکنم ...
آخه قرار نیست که آدم دوباره اشتباه کنه،و با یه آدم نا مطمئن ازدواج کنه،مخصوصا وقتی تجربه دار میشی،سعی میکنی بهترین فرد رو انتخاب کنی،اگه به آدم اشتباه باشه،که همون نفر قبلی هست دیگه،چرا طلاق بگیری، یا اصلا بخای ازدواج کنی،منظورم یه فرد خوب هست.
اون قسمت از زندگیم که یه بدشانسی بزرگ آوردم ،خیلی درد داشت ،خدایا به یه قسمت دیگه از زندگیم یه خوش شانسی بزرگ بده،که خیلی ذوق داشته باشه.
اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚 🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜 میدم با آقایون این سایت مشورت وراهنمای بگیرم ولی با خانم های عقه باز پر ادعا .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن لامصب نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای 🙏 این فقد برلی خانوم های بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال نیک بگیرم شاید یک درصد بگم به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ 🙏
چون شبیه همیم داریم جفتمون طلاق میگیریم،شما تونستنی طلاق بگیری،من نمیتونم چون دلیل محکمی ندارم،یه بار بدجور بهم زد،که من خر شکایت نکردم،وگرنه با همون میتونستم جدا بشم.
چون شبیه همیم داریم جفتمون طلاق میگیریم،شما تونستنی طلاق بگیری،من نمیتونم چون دلیل محکمی ندارم،یه با ...
مگتو یه تاپیک دنکفتی ک طلاق. گرفتی،؟؟
ن بابا من هنوز رای ب من نیامده
اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚 🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜 میدم با آقایون این سایت مشورت وراهنمای بگیرم ولی با خانم های عقه باز پر ادعا .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن لامصب نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای 🙏 این فقد برلی خانوم های بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال نیک بگیرم شاید یک درصد بگم به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ 🙏