2777
2789
عنوان

پا گرفتن نوزاد

1611 بازدید | 17 پست

مامان های عزیز بچتون از کی پا گرفت من بچم شش ماهش هست ولی درست پا نمیگیره خانواده شوهرم همش میگن چرا این پا نمیگیره بخدا خیلی ازیت میشم این حرفو میزنن

پا چیه ؟ بچه شیش ماه  یه جا رو نگه میداره با سر انگشت پاش وامیسه در همین حد  

چگونه اقایون رو دیوانه کنیم؟ نیازی نیست کاری انجام بدین،خودشون روانین، اگه میتونین برای سلامتیشون دعاکنین...😀😂😈 اگر شوهرت خیلے غر میزنه باهاش دعوا نڪن، بغلش ڪن...بغلش ڪن ببرش دم پنجره بندازش پایین😐😂تنها کسایی که فهمیدن شوهر به هیچ دردی نمیخوره عنکبوتای ماده هستن که بعد از جفت گیری عنکوبتای نر رو میخورن دمشون گرم 😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بابا اونم زوده

بچه داداش من پس زود راه افتاده 

چگونه اقایون رو دیوانه کنیم؟ نیازی نیست کاری انجام بدین،خودشون روانین، اگه میتونین برای سلامتیشون دعاکنین...😀😂😈 اگر شوهرت خیلے غر میزنه باهاش دعوا نڪن، بغلش ڪن...بغلش ڪن ببرش دم پنجره بندازش پایین😐😂تنها کسایی که فهمیدن شوهر به هیچ دردی نمیخوره عنکبوتای ماده هستن که بعد از جفت گیری عنکوبتای نر رو میخورن دمشون گرم 😂

اما درست نمیتونه چهار دست و پا بره 

نه منظورم اینه وقتی با دست نگهش میدارم پاهاشو سفت نگه نمیداره

دختر منم همینه دیگه بابا کوچولوان..بعدشم به وزن و قدش بستگی داره..پسر من می ایستاد..دخترم نه 

هرکس میخواد حضرت محمد ص  اون دنیا شفیعش بشع روزی ده تا صلوات بفرسته..🥰🥰😍😍چقد آسون فقط ده تااااا😍😍
۶ماهشه راه میره بچه شش ماهه خیلی زرنگ باشه چهار دستو پا بره دخترم من همی چیش زود بود ده ماهگیش راه ر ...

اگه هستی عکس بزارم زود بپاکم