2777
2789

چیه

چند ماهی هست یه کار توخونه شروع کردم.برای پیشرفتم لطفا دعا کنید♥️♥♥️اگه دوس داری تو هم مثل من تو خونت شاغل بشی بهم درخاست بده❤از کجا میدونی؟ شاید این همون راهیه که همیشه از خدا میخاستی  و میگفتی خدایاا راهی جلوی پام بزار تا زندگیمو متحول کنم...(نتورکر.نماینده برند لدورا)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودم نه . بهش اعتقاد ندارم . ولی یکی از دوستام از طریق یه پیجی اطلاعات بدست آورده راجبش . دقیق نمیتونم بگم چجوری ولی انگار قبلش باید مکانی که میخوای شیفت بکنی رو دقیق رو کاغذ بنویسی و این داستانا . دوستم بعد از چند بار امتحان فقط گفته که هر بار اینکارو میکنه احساس نفس تنگی بهش دست میده و...

راستی چرا بهش اعتقاد نداری؟ 

راستش من رفتم به پیشنهاد دوستم هایلایتارو خوندم . بعد دیدم خیلی بچه بازیه. اکثرا میخواستن از این راه برن پیش کراشاشون 😐😐😐😐😐کوئسشن باکسارو دیدم اصن گفتم بیخیال اینا کی ان دیگه. اگه به صورت درست و علمی خودت تحقیق کنی راجبش شاید جالب باشه . ولی اینا پیروی کورکورانه از سرِ ذوق و بچگی کرده بودن. خلاصه که با منطق من جور در نیومد...

فک کن به جای اینکه با هواپیما بری مثلا پاریس چشاتو میبندی و از طریق ذهنت منتقل میشی...هیچ فرقی با این دنیا نداره تنها فرقش همینه که لازم نیست با هواپیما بری...دروغم نیست من خودم انجامش دادم و ادمای زیادی رو دیدم که انجامش دادن اگر واقعا علاقه داری بیشتر توی گروهای تلگرامی که ادمایی که شیفت کردن یا دارن تلاش میکنن هستن عضو شو خیلی به اینستا و پیجاش اکتفا نکن فقط درحد اطلاعات عمومی خوبن

شیفتینگ خیلی حس خوبی داره. ولی باید از این زندگیت لذت ببری تا بتونی وارد بعد چهارم و پنجم بشی. به همین دلیله‌ که میگن خیلی ها نتونستن‌ شیفت کنن. من خودم یه متود ساختم که خیلی به درد میخوره.