سلااااام من د0 سال پیش گواهینامخ گرفتم اماپشت ماشین ننشستم یکم میترسم، تقریبا یک هفته شوهرم روزی یک ساعته که باهام تمرین میکنه، ولی دیروز گفت که من راننده نمیشم و بیخیال
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیزززم18 سالت شد میری میگیری، ایشالله زودم ماشین بگیری بشینی تا یادت نره
ممنونم خیلی ممنونم کلی خوشحال شدم و انرژی گرفتم از حرفت، شما هم انشالله بشی یه راننده ی عالی ᥬ😍᭄ ᥬ😘᭄ ᥬ😘᭄ ᥬ😘᭄
من 15سالمع،پس اگه با نظرم مخالفی ریپلای نکن.تو اعتیاد آورترین مخدر جهانی،کع ترکت محالع ❌بآ مَن کِع اَشکامو فَقَطِ دستام پآک کردن حَرف اَ تَنها بودنآتون نَزنید :) ♡______💔.به اونی که در روم باز نکرد،بگین اومدم ساختمونو بخرم😏💯در شهری براش فریاد زدم که حرف زدن حکمش اعدام بود💯.نیازی به پرواز نی همین پایین بالاتر از خیلیام.😌مَنـ الماســم[💎] و تو نِمیتــونیـ منــو بشکـنیــ🌸. همیشه چشم👀 به راه آسمون باش توهم با بوی😋 بارون🌧🌦☔مست🍷 میشی...یه روزی میرسه با گریه ی 😢شوق 😍تو هم با آسمون همدست 👐میشی..✌✌روزهای خوب خواهند آمد✌ 🤟شیرازی ها دستا بالا 🤟.یه دخمل شیطــون و بازیگــوش؛ دوستان از اتاق فرمان اشاره میکنن؛ دیفــوونه ی باهــوش و خجــالتیِ آرومم اضافه کنم😄🙈
بنظرم اگر بلدی و فقط میترسی رانندگی کنی اصلا با شوهرت نرو خودت تنهایی برو تمرین کن تو جاهایی که عبور و مرور خیلی کمه ظهرا ساعت سه چهار ...کلا وقتی کسی کنار ادم نشسته ادم استرس میگیره که خرابکاری نکنه بدتر میشه
چه خوب کاش منم بتونم با مربی یا تو خونه یا گرفتید؟؟
عزیزم اولین قدم اینه که اصلا استرس نداشته باشی و کسی نشونت بده که خیلی ریلکس و عادی باشه که هولت نکنه بعدم اعتماد به نفس داشته باش بقیش و که همیشه تو ذهنت مرور کن حله