2777
2789
عنوان

خانمای که رانندگی میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 454 بازدید | 61 پست

بهتره دوباره بری اموزشگاه.اصولا مردا حوصله ندارن و فقط باعث میشن استرس بگیری.البته شوهر من خیلی صبوره و خودش رانندگی رو یادم داد

دنیا مال همه،بیخیال همه،من با تو حالم خوبه فقط💖

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزززم18 سالت شد میری میگیری، ایشالله زودم ماشین بگیری بشینی تا یادت نره

ممنونم خیلی ممنونم کلی خوشحال شدم و انرژی گرفتم از حرفت، شما هم انشالله بشی یه راننده ی عالی ᥬ😍᭄ ᥬ😘᭄ ᥬ😘᭄ ᥬ😘᭄ 

من 15سالمع،پس اگه با نظرم مخالفی ریپلای نکن.تو اعتیاد آورترین مخدر جهانی،کع ترکت محالع ❌بآ مَن‍ کِع اَشکامو فَقَطِ دستام‍ پآک‍ کردن‍ حَرف اَ تَنها بودنآتون‍ نَزنید :) ♡______💔.به اونی که در روم باز نکرد،بگین اومدم ساختمونو بخرم😏💯در شهری براش فریاد زدم که حرف زدن حکمش اعدام بود💯.نیازی به پرواز نی همین پایین بالاتر از خیلیام.😌مَنـ الماســم[💎] و تو نِمیتــونیـ منــو بشکـنیــ🌸.   همیشه چشم👀 به راه آسمون باش توهم با بوی😋 بارون🌧🌦☔مست🍷 میشی...یه روزی میرسه با گریه ی 😢شوق 😍تو هم با آسمون همدست 👐میشی..✌✌روزهای خوب خواهند آمد✌      🤟شیرازی ها دستا بالا 🤟. یه دخمل شیطــون و بازیگــوش؛ دوستان از اتاق فرمان اشاره میکنن؛ دیفــوونه ی باهــوش و خجــالتیِ آرومم اضافه کنم😄🙈
آره گفت با بیرون باید بری اول بعد دوباره بشین پشت پراید خودمون😂ولی با اونا میرم خیالم راحته کلاج وت ...

مشکل همینه،واسه رانندگی جز خودت به هیچکس نباید تکیه کنی ،من پیشنهاد میدم با شوهرت برو تمرین 

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

بنظرم اگر بلدی و فقط میترسی رانندگی کنی اصلا با شوهرت نرو خودت تنهایی برو تمرین کن تو جاهایی که عبور و مرور خیلی کمه  ظهرا ساعت سه چهار ...کلا وقتی کسی کنار ادم نشسته ادم استرس میگیره که خرابکاری نکنه بدتر میشه

دوستان هزینه ثبت نام تو شهر شما چقدره

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

بنظرم اگر بلدی و فقط میترسی رانندگی کنی اصلا با شوهرت نرو خودت تنهایی برو تمرین کن تو جاهایی که عبور ...

آره میترسم

بخصوص سر تقاطع وچهارراهها

میخام جلو شوهرم کم نیارم بدتر میشه

مشکل همینه،واسه رانندگی جز خودت به هیچکس نباید تکیه کنی ،من پیشنهاد میدم با شوهرت برو تمرین 

شوهرم فعلا آموزش کنسل کرد میگه اول برو آموزشگاه بعد

ببینم چی میشه ولی تصمیم قطعیه که یاد بگیرم

چه خوب کاش منم بتونم با مربی یا تو خونه یا گرفتید؟؟ 

عزیزم اولین قدم اینه که اصلا استرس نداشته باشی و کسی نشونت بده که خیلی ریلکس و عادی باشه که هولت نکنه بعدم اعتماد به نفس داشته باش بقیش و که همیشه تو ذهنت مرور کن حله

میشه یه صلوات مهمونم کنی ❤️