2777
2789
عنوان

پس طاغوت به چی میگن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1718 بازدید | 35 پست
قابل توجه کسایی که میگن مال خودشه نوش جونش
کدام"مال" خود به این مقدار میرسه

طاغوت طاغوته از طرف هر کس و در هر زمانی باشه زشت و قابل سرزنش
غلط کردن تو مملکتی که تو هوای 20درجه زیر صفر بچه ده ساله سر چهارراه مجبوره اسپند دود کنه میرن تو همچین خونه هایی زندگی میکنن. غلط کردن دب دب و کپ کپ راه میندازن و خدایگان دروغین واسه خودشون دست و پا کردن. بله پس فکر کردید بت پرستی به چی میگن؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اینجور مواقع تنها سوالی که به ذهنم میرسه فقط یک چیزه ؟

از کجا ؟

از کجا میارن ؟

حق چند هزار نفر پایمال شده تا یک نفر اینچنین زندگی کنه ؟

بابا بخدا هرچقدرم که بگیم زحمت کشیده و شب نخوابی داشته ، دیگه تا این حد نمی تونه دربیاره...

این عدالته ؟

نمی دونم چی بگم

مخم سوت میکشه
مبارکشون باشه. شاید هم حاصل مال حلال باشه . همه ما استحقاق این زندگی ها رو داریم چرا که نه؟ ما هم باید تلاشمونو بیشتر کنیم حالا خودمون شاید نتونیم همچی جائی زندگی کنیم اما شاید بچه هامون بتونند.
What is normal? Depends what you want to do

من از جلو این ساختمون زیاد رد میشم... ولی فکر نمیکردم داخلش به این شیکی باشه...برادرم مهندس ساختمونه و در جریان کار بود و گفت جالبه که بدونید احمدی نژاد اومده و ساختمون رو افتتاح کرده(حامیه مستضعفین ههههههههه)
در ضمن اون سالن قرمز سالن همایش نیست،سینماس 3 بعدیه...
مسئله سر حلال بودن یا حرام بودن اموالشون نیست عزیزان

مسئله اینه که با وجود مال حلال هم توی مملکت اسلامی نباید همچین نمادهایی باشه. اگه روزی همه مردم داشتن اشکالی نداره ولی با این وضعیتی که ملت 15سال باید قسط بدن واسه یه خونه 50متری داشتن یه همچین زندگیهایی مصداق همونیه که تو قرآن به طاغوت ازش یاد شده
وقتی تقاضا باشه عرضه هم میکنن دیگه .. حالا ما توی سر خودمون بزنیم شاید تااخر عمرمون بتونیم یه خونه بخریم بعضیها اینقدر دارن نمیدونن دیگه چطوری خرجش کنن .. ولی با همه اینها دلم نخواست این خونه رو..بوی گند پولداری میده پیف پیف :)))
به آسمان چه مینگری ز بهر دیدن حور / زمین پر از فرشتگان کوچک و غمگین است / بیا و بال و پری ده به کودکان وطن / که عاشقانه ترین رسم عاشقی این است
سکوتم از رضایت نیستتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت

با همه موافقم
اون موقع فقط شاه شاه بود اما الان خودشون با عرساشون داماداشون پسراشون دختراشون با جناق هاشون مادرزن هاشون خاله های زنشون خاله وعمه های خودشون پدر عروسشون پدر دامادشون .............همه شدند کاخ نشین

این همون حکومت علی هست که دارند تو نماز جمعه با افتخار فریاد میزنند
صد رحمت به شاه وساواک اینا روی همه نامردا رو سفید کردند دیکتاتورها هر کسی هم که اعتراض کنه مهر منافق به پیشونیش میززنند واعدامش میکنند وتو بهشت زهرا جایی که دور قبراشون دیوار کشیدند با یه تخته سنگ بی نام ونشون وبی مراسم خاکشون میکنند
سکوتم از رضایت نیست....دلم اهل شکایت نیست.....
تازه به این فکر کنین که این از زیر دستشون در رفته و علنی شده

چه کاخ هایی هست که برای همین مسئولین عزیز کشورمونه که مجری قوانین اسلامی هستند و ما ازش خبر نداریم

کاخ هایی تو اروپا و تو همین آمریکایی که هر جمعه لعنتش میکنن و بهش مرگ میگن