2777
2789
احتمالاهمون روسری بگیرم

یه دونه از این سکه های پارسیان بگیرین با یه سبد گل. هر سلیقه ای که داشته باشن قابل قبوله براشون.

حالا بستگی داره چقدر بخای هزینه کنی از یک دهم گرم داره تا بیشتر از یک گرم.

جعبه های سکه خوشگل هم هست بگیرین براش. البته نیازی هم نیست.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سکه اش چقدری باشه قابل قبوله؟ازلحاظ وزن میگم

به طرف مقابل ت نگاه نکن. به کرم خودت نگاه کن. اگه خیلی دوست داشتنی هستی  و اونها هم همینطور. یک گرمی ببر. حالا فکر کنم گفتین اولین هدیه است. اگر یه موقع خریدش سخته خب نیم گرم هم خوبه.

کمتر از نیم گرم نظر منو بخای اصلا نبر. البته خانواده تا خانواده فرق دارن. 

یه خانواده ممکنه سکه پارسیان اصلا افت داشته باشه و سکه گرمی بانکی یا ربع سکه بخان ببرن. ولی خب یکه پارسیان به نظر معقول میاد. اصولا برای یه مامان سالم و معقول خیلی وزن ش نباید مهم باشه ولی خب. من موقع هدیه دادن به خودم نگاه میکنم که چقدر از اون هدیه خودم لذت میبرم. وقتی یه چیز خوب هدیه میدم و با کیفیت خودم لذت میبرم. 

اگر اهل عطر هم هستند خیلی خوبه ولی عطر خیلی گرون شده و عطر با کیفیت خوب کمی هزینه ش بالاست و نشون هم نمیده اونقدر ارزش داره. ولی خب!

خوش و شاد همیشه کنار هم زندگی کنین

به طرف مقابل ت نگاه نکن. به کرم خودت نگاه کن. اگه خیلی دوست داشتنی هستی  و اونها هم همینطور. یک ...

مرسی عزیزم وقت گذاشتی...به یسری وسایلم فکرکردم مثل ساعت دیواری یا یه آینه مناسب پذیرایی ولی بازنمیدونم وسیله شخصی بهتره یااینا

مرسی عزیزم وقت گذاشتی...به یسری وسایلم فکرکردم مثل ساعت دیواری یا یه آینه مناسب پذیرایی ولی بازنمیدو ...

اگر میدونین این چیزا رو نیاز دارند براشون بخرین. اگر نه به نظر من چیزهایی اضافه میشه توی خونه که آخر ش نمیدونی چیکارشون کنی.

شاد و سلامت کنار هم بهتون خوش بگذره.