2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان و بارداری

97 بازدید | 2 پست

من خیلی چیزا تو این یک ساله تجربه کردم که دوس دارم باهاتون در میون بذارن شاید به درد کسی بخوره. فقط یه سوال بهم گفتن تخم شاهی 10 روز قبل قاعدگی بخور تا روز قاعدگی اگه باردار شده باشم همون ماه مشکلی پیش نمیاره؟ چون شنیدم برای سقط هس

مامانِ پسر کوچولوی شیطون 😍 کارِ خدا نشد نداره🥲 با تنبلی تخمدان و بعد یک سال و نیم دکتر رفتن،دکتر گفت فروردین بیا آی یو آی ولی من فروردین1401 جواب آزمایشم مثبت شد 🥲👨‍👩‍👦 فَنِ حامیم🫶😍 یه سری سیاه و سفیدا خوبن ♥️ مث برف لای موهات 🌨️ مث کلاویه‌های پیانو 🎹 مث اون دوتا چشمات 👩‍❤️‍👨
بهترین کار اینه بری پیش دکتر من خودم دو سال پیگیری نکردم  باردار نشدم دکتر رفتم با اولین دوره د ...

والا من یک سال تمام زیر نظر دکتر بودم و هیچیییی الان دوره دوم دارو گیاهی شروع کردم ان شاء الله جواب بده 

مامانِ پسر کوچولوی شیطون 😍 کارِ خدا نشد نداره🥲 با تنبلی تخمدان و بعد یک سال و نیم دکتر رفتن،دکتر گفت فروردین بیا آی یو آی ولی من فروردین1401 جواب آزمایشم مثبت شد 🥲👨‍👩‍👦 فَنِ حامیم🫶😍 یه سری سیاه و سفیدا خوبن ♥️ مث برف لای موهات 🌨️ مث کلاویه‌های پیانو 🎹 مث اون دوتا چشمات 👩‍❤️‍👨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.