2777
2789
عنوان

پودر کیدز کالم

5464 بازدید | 8 پست

تا به حال ازش استفاده کردید؟

https://mosbatesabz.com/product/carusos-natural-health-kids-calm-and-behaviour/

از داروخانه ها میپرسم نمیشناسن

ولی توی نت این ویژگیها 

• بهبود کودکان با خلق تحریک پذیر
  • کاهش اضطراب و استرس کودکان
  • درمان اختلالات خواب کودکان
  • تقویت سیستم عصبی کودکان
  • حفظ آرامش در کودکان
  • فاقد لاکتوز و گلوتن
  • طعم تمشک

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانومی خواهش میکنم جواب بدین، شما این پودرو استفاده کردین؟ تاثیر داشت؟ دخترم کلافه ام کرده روااانی ش ...

سلام عزیزم شما این پودر استفاده کردید ؟؟خوب بوده؟؟ایا اسن پودر مکمل هست؟؟یه وقت داروی اعصاب نباشه؟؟

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
سلام عزیزم شما این پودر استفاده کردید ؟؟خوب بوده؟؟ایا اسن پودر مکمل هست؟؟یه وقت داروی اعصاب نباشه؟؟

مكمل كه نيست 

من به دكتر گفتم دخترم بي قراره لجبازه مدام گريه و جيغ و اينا

اونم بهم داد

يكماه استفاده كردم مشكلاتش صد برابر شد و ده تا مشكل ديگه هم براش پيش اومد خدا خيرش نده

مكمل كه نيست  من به دكتر گفتم دخترم بي قراره لجبازه مدام گريه و جيغ و اينا اونم بهم داد يكما ...

عزیزم دخترت چند وقتشه؟؟چرا بیشتر شد؟؟چرا مکملی هست که توش منیزیم و غیره داره،من الان دو روزه دارم به پسرم میدم یعنی ندم

دخترم ۷ سالشه  خیلی بدتر  شد من شنیدم به بچه های بیش فعال  و بی قرار میدن

ببین اگر فک میکنی دخترت خیلی شیطونه و تمرکز نداره و بیش فعاله ببرش کار درمانی خیلی تاثیر داره با بچه بازی میکنن و خیلی بهترشدن میکنن،چون بهترین راهکار برای بیش فعالها و بچه هایی که نقص توجه و تمرکز دارن هست