2777
2789
عنوان

تمام ذهنم شده خودکشی

175 بازدید | 7 پست

ما چهارتا خواهریم شوهر هر چهارتامون معتاده زندگی هممون جهنمه خواهر کوچیکم طلاق گرفته آبحی بزرگم شوهرش انقد شیشه کشیده دیونه شده شکاک شده بددهن شده چنددیقه پیش باهاش حرف میزدم میگفت دیگه دارم روانی میشم بدترین حرفا رو بهم میزنه بهم فحش میده دوتا پسر داره کلا طرف اون بابای بی همه چیزشونن انقد گریه کردیم دوتامون.شوهر من میکشه و میخوابه منم دارم روانی میشم خدایا واقعا خانواده ی ما داره تقاص چیو پس میده.واقعا تحمل اینهمه درد برام زیاده از ناراحتی خانواده ام دارم آب میشم .نگید ضعیفی بخدا دارم به تموم کردن این زندگی فک میکنم

🤔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وضعیت اونا ک خودکشی کردن تو اون دنیا رو برو ببین ( توی مستند زندگی پس از زندگی ) ، اونوقت می فهمی جه ...

میدونم بخدا همه چیزو میدونم ولی این دنیامونم جهنم شده

🤔
ما آدمای بدی نبودیم هیچ وقت بد کسی رو نخواستیم به کسی تهمت نزدیم کسیو اذیت نکردیم سرمون تو لاک خودمو ...

فدات شم اسی جون... یکم تحمل کن. به خاطر خودت و زندگیت... به ظاهر زندگی بقیه نگاه نکن گلم همه غرق در مشکلاتن..‌ یکی بچه نداره یکی پول نداره یکی بیماره یکی .... هزارتا مشکلات... گلم خودت زندگیت رو بساز..به شوهرت توجهی نکن و رو پای خودت وایستا... شغلهای درامد داری که بتونی تو خونه انجام بدی رو راه بنداز تا ذهنت مشغول بشه

فدات شم اسی جون... یکم تحمل کن. به خاطر خودت و زندگیت... به ظاهر زندگی بقیه نگاه نکن گلم همه غرق در ...

خدانکنه .آخه مشکل فقط زندگی خودم نیست تمام خواهرام تو زجر و سختی هستن بیشتر از اون میسوزم دلم داره میترکه از اینهمه بدبختی

🤔