2777
2789
عنوان

پلاکت خون خیلی پایین

7050 بازدید | 25 پست

سلام دوستای عزیزم

میشه لطفا کمکم کنید؟؟

برادرم ازمایش خون داده پلاکت خونش42هزار هست.واسه هفته دیگه متخصص خون و انکولوژی وقت داده بهش.داریم دق میکنیم از غصه.کسی بوده اینطوری باشه؟علتش چی بوده؟درمانش چی بوده؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انشالله که مشکلی نداره 

پشتیبان گروه ۴ستاره⭐⭐⭐⭐                                 خدایا شکرت       الهی یک نظر تو کافیست تا دل بندگانت آرام و مطمعن باشد      تو که آخر گره رو باز می‌کنی پس چرا امروز و فردا می‌کنی    

منم یه آزمایش هورمونی توی دوران قاعدگی دادم پلاکت خونم فکر کنم ده هزارتا پایین بود دکتر منو فرستادم دکتر عفونی دکتر عفونی گفت باید آزمایش تکرار شه دیگه پریود نبودم و آزمایشگاهی انجام دادم که مورد تاییدش بود خداروشکر خوب نشون داد.منم خیلی نگران شدم ولی توکل به خدا کن بسپار به دستای مهربون خدا چیزی نیست

خداروشکر عزیزم.علتش چی بود؟ چرا اینطوری شدن؟

چسبندگی خونشون پایینه

ولی درمان داره اصلا نگران نباشید

من قبلا دخترم عفونت ادرار داشت بستری بود یه دختر ۷ ساله تصادف کرده بود اوردنش تو اتاق دختر من اونم پلاکت خونش پایین بود

دکتره هی به مامانش میگفت نگران نباش درمان داره

خواهرزاده منم پسره 14سالشه رنگ پریده بود یبار یه دکتر عمومی رفت بخاطر چکاپا مدرسه اون دکتره گفت باید خیلی کم خون باشه که رنگش پریده س چکاپ کلی داد پلاکتش خیلی پایین بود هیچ علایم دیگه ای نداشت بعدش فوق تخصص خون و انکلوژی براش نمونه برداری از مغز استخوان نوشت بعد از نمونه برداری گفت چیزی نیست شاید ویروس وارد خونش شده سه ماه بعدم دوباره چکاپ کامل گرفتن پلاکتش داشت تنظیم میشد