2777
2789
عنوان

استخاره

175 بازدید | 3 پست

دیشب استخاره گرفتم که این ماه باردار میشم یان سوره فاطر درومد.یکی ازآیه هاش واقعا برام عجیب بود.....

وَ اللهُ خَلَقَكُمْ مِنْ تُرابٍ ثُمَّ مِنْ نُطْفَةٍ ثُمَّ جَعَلَكُمْ أَزْواجاً وَ ما تَحْمِلُ مِنْ أُنْثى وَ لا تَضَعُ إِلاَّ بِعِلْمِهِ وَ ما يُعَمَّرُ مِنْ مُعَمَّرٍ وَ لا يُنْقَصُ مِنْ عُمُرِهِ إِلاَّ في كِتابٍ إِنَّ ذلِكَ عَلَى اللهِ يَسيرٌ [11]

خداوند شما را از خاكى آفريد، سپس از نطفه‌اى؛ سپس شما را به صورت زوج‌هايى قرار داد؛ هيچ جنس ماده‌اى باردار نمى‌شود و وضع حمل نمى‌كند مگر به علم او، و هيچ‌كس عمر طولانى نمى‌كند، يا از عمرش كاسته نمى‌شود مگر اينكه در كتاب [علم خداوند] ثبت است؛ اين‌ها همه براى خداوند آسان است.

نمیدونم چرا ولی بشدت ناامید شدم ...اونجاش ک میگه هیچ زنی باردار نمیشه مگر ب علم خدا.....حس میکنم میگه ینی نمیشی تا وقتی خدا نخاد😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

عاقبت روزی از این روزهای سخت کودک من پا به دنیا می نهد😍 آن  زمان بر من خـدای مهـــربــان نـــام شـــورانگیــز مــــادر می نهد😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولا استخاره گرفتن برای این مورد کاملا اشتباه

دوما منظور اینکه  هر اتفاقی که رخ میده به خواست خداست‌ یعنی همه چیو باید در طول علم خدا بدونی  وگرنه کفره.شما ایشالله به خواست خدا تلاش های خودت باردار میشی هیچ وقتم ناامید نشو