2777
2789
عنوان

جدایی و طلاق

1336 بازدید | 118 پست

سلام خانوما، خوبین؟ من یک هفته پیش باهمسرم بحثم شد، اون هی کوتاه اومد، ولی من ادامه دادم، تا جایی ک بهم گفت برو خونه بابات. بحثمون سر یکی از اخلاقای باباش بود. منم تو اعصاب خوردی، زنگ زدم مامانم اومد دنبالم و اومدم خونه بابام. و تو راه زنگ زدم ب باباش و گفتم ما سر چی بحثمون شده، حالا شوهرم میگه فقط طلاق،من هم خودش و هم زندگیمو خیلی دوس دارم، اما وقتی بهش گفتم قبول نکرد، و باباشم ناراحت شده و نمیره با پسرش صحبت کنه. میگه تو همش قهر میکنی و میری خونه بابات، همون جدا شدن براتون بهتره. چیکار کنم؟ حال روحیم خیلی بده😢😢😢😢چیکار کنم کنار بیام با قضیه؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا انقدر اشتباه دختر خوب  بچسب ب زندگیت چکار داری باباش چ اخلاقی داره  ب جای اینکه شوهر ...

الان این اشتباه کردم، پشیمونم هستم، ولی راهی ندارم😔😔😔چیکار کنم؟ 

نمیدونم چی بگم تقصیر کاملا از خودته اخلاق باباش چه ربطی ب شوعرت داره ک سرکوفتشو بهش بزنی

اره،مقصر خودمم واقعا. الان نمیدونم چیکار کنم، پشیمونم هستم، ولی راهی ندارم😢

تقریبا😔😔😔الان پشیمونم، ولی راهی ندارم

خب شما راهی رو رفتی که ثابت کردی دل کندن و رها کردن زندگیت برات راحته همچنین حرمتارو از بین بردی لصلا چرا باید سر باباش دعواکنی بعدش زنگ بزنی بهش بگی!

به نظر باید بری پیش مشاور و خودت رو درست کنی

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭

میگن خوشی میزنه زیر دل همینه ها

تو زندگی هرچی میشه درجا پانشین برین خونه باباتون ببینین با صحبت حل میشه؟

توم خوبه میگه که تو کشش دادی

کارت درست نبوده

همیشه عشق باشد همیشه برکت🙂زندگیتو روی دور مثبت تنظیم کن تانتایج کارت مثبت از اب دربیاد😊به توانایی هات شک نکن😎بخشنده باش تا بخشیده شی😉

اشتباه ترین کار 

اگه عاشقین  .... ولی حال دلتون خوب‌نیست....مطمئن‌باشید‌درگیر‌آدم اشتباهی‌شدید:)💞   وقتی به قفسه سینه مامانم موقع خواب نگاه کردم تامطمئن بشم داره نفس میکشه همون موقع بود که فهمیدم چقدر از نبودنش میترسم 🍃                                                         

عزیزم چقد بچگانه عمل میکنی باز چرا به باباش زنگ زدی چرا خونه بابات میری دائما اگه زندگیتو دوست داری....شوهرت که نمیتونه باباشو تغییر بده نمیتونه دیگه....کلا تقصیر خودته ...نمیدونم شاید شوهرت خدا کنه بزنه به سرش تو را ببخشه 

اسی با خود همسرت حرف بزن و ازش عذر خواهی کن . سیع کن رفتارت رو عوض کنی . اونم ببینه داری عوض میشی شاید کوتاه بیاد

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد