2777
2789
عنوان

تروخدا بگین چیکار کنم😭

223 بازدید | 13 پست

من پدر مادرم چند ساله طلاق گرفتن من پیش بابام زندگی میکنم

چند شب پیش با بابام یه سریال دیدیم که مادره اومد به بچش ازمایش دی ان ای نشون داد گفت تو بچه پدرت نیستی 

بعد فیلم تموم شد این یهو رفت تو فکر هرچی من صداش کردم جواب نداد یهو ده دیقه بعد سریال گفت باید بریم ازمایش خون بدیم منم خر نیستم که میفهمم😭

بعد هرچی گفتم نه دعوا کرد و داد زد گفت مگه دست خودته الکی ام میگفت برای سلامتی اخه اصلا سابقه نداشت ما الکی بریم ازمایش خون بدیم

بعد یهو دیگه حرف نزد نه سلام نه شب بخیر نه خداحافظی نه چیزی حتی صبحا باید بیدارم میکرد دیگه بیدارم نمیکنه

دیشب رفتم پیشش هیچی نگفتم فقط نشستم داد زد چرا اومدی اینجا برو و فلان

نمیدونم چیکار کنم خیلی بدبختم😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی چی اخه

اگه عاشقین  .... ولی حال دلتون خوب‌نیست....مطمئن‌باشید‌درگیر‌آدم اشتباهی‌شدید:)💞   وقتی به قفسه سینه مامانم موقع خواب نگاه کردم تامطمئن بشم داره نفس میکشه همون موقع بود که فهمیدم چقدر از نبودنش میترسم 🍃                                                         
تو یه پست گفتی مجردی با بابات زندگی میکنی تو یه پست دیگه از جاریت صحبت کردی بالاخره کدوم

من تو تاپیکای قبلمم این سوالو توضیح دادم من یه خواهر دارم که ازدواج کرده ولی شوهرش اجازه نمیده خط تلفن داشته باشه از شماره من استفاده میکنه برای اینجا  

منم چون اینجا شماره میخواد برای وارد شدن چاره دیگه ای نداشتم

من تو تاپیکای قبلمم این سوالو توضیح دادم من یه خواهر دارم که ازدواج کرده ولی شوهرش اجازه نمیده خط تل ...

چ شوهر عتیغه ای🥴 خدا کمکتون کنه

یه دختر قوی که قراره به خودش کمک کنه ❤ لطفا وقتی مخاطبم نیستید منو ریپلای نکنید 👻

ببین بهترین راه اینه با پدرت بری ازمایش بدی یادمه مادرشوهرم تعریف میکرد یه اقایی مشکل داشته و بچه دار نمیشده یه روز زنه خوشحال میگه حامله هستم اینا بعدا که زنه میمیره یه اقای میاد میگه بچه من هست نه بچه خودت مرده هم میگه من قبلا شک کردم بردمش ازمایش میدونم بچه خودمه نه تو به دروغ ولی بچه رو میبره ازمایش میدن متوجه میشه واقعا بچه خودش هست 

شما هم بذا اروم شدن دل پدرت برو و مطمیین باش هیچ خبری نیست

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر