2777
2789
عنوان

حق باکیه دوستان

122 بازدید | 13 پست

دیشب بردار شوهرم زنگ زد گف میخام بیام برم سرکار شهرستانه هروقتم بیاد تا عید سرکاره ک هر جمعه ش باید یا بیاد خونه ما یا خونه اون یکی بردار شوهرم و هرهفته یا باید ما خونه اونا باشیم یا اونا خونه ما حالا دیشب ب شوهرم گفتم خسته شدم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بردار شوهر بزرگم کارش ب اون نزدیک تره و هنیشه اون میارتش گفتم دیگ نمیخام داداش بزرگت رو هرهفته دعوت کنم یا هرهفته برم خونشون من خودم ابی و داداشمو دوماه یکبار میبینم اونم گف داداشمه هرچیم باشه حق ندادی اینجوری بگی منم قهر کردم 

اول اینکه طرز برخورد و بیان شوهرتون درست نبوده ولی خب بیاد بره چه اشکالی داره؟! بالاخره اونم مثل برادرتونه و خونواده دومتونن اینم بدونین اینقدر از خودتون نرنجونین بخدا روزه روزش باز کمک شوهرتونن اگه خوب باشین باهاشون فردا مشکلی هم با شوهرتون پیش اومد خدای نکرده،اونا پشتتون هستن دیدم که میگما. خب نیان و نرن و رفت و امدی نباشه میخواین بشینین تو خونه از همه کناره بگیرین که چی بشه؟! باد در خونتونو باز و بست بکنه؟! از چیزای کوچیک کینه درست نکنین بخدا ارزش نداره

نمیگم رفت و آمد نباشه اما هر هفته م ک نمیشه 

اونوقت من طرف مقابلم برادراش خواهراش دومادشون میومدن ایران خودمو میکشتم و میگفتن بیاین خونه مـا😁کلیدم میدم موقع رفتن هم عین بچه ها میگم نمیشه بیشتر بمونین؟!😓اینم بگما من خـــوبم باهاشون که اوناهم خوبن باهام. شده یک ماه تمام خونمو دراختیار برادرشون و دوست دختر برادرشون که الان ازدواج کردن گذاشتم و رفتم خونه چیزمون

بردار شوهر بزرگم کارش ب اون نزدیک تره و هنیشه اون میارتش گفتم دیگ نمیخام داداش بزرگت رو هرهفته دعوت ...

اشتباهت همینجاست

نباید اسم داداش و فامیلتو میاوردی

باید میگفتی من راحت نیستم یا خودتو به مریضی میزدی

اونی ک میاد بره سرکار نامزده و بزرگه متاهل

وسواس نشــو وسواس جــان.یه خورده جنتلمن باش😁😅برادرشوهر که دیگه خواهرشوهر نیست که دعوا بندازه.اتفاقا برادرشوهر خوبه ها ما دوست بودیم داداشش برام مثلا وسیله میگرفت یا هرچی عین خواهر برادری .

شما وسواس نشو.اخرهفته ها که قرار بوده برین خونه مادرشوهر فک کنین ایشون میان

وسواس نشــو وسواس جــان.یه خورده جنتلمن باش😁😅برادرشوهر که دیگه خواهرشوهر نیست که دعوا بندازه.اتفاق ...

اتفاقااااا خواهرشوار ندارم ولی بدتر از اونن اوه اوه بیا و ببین