2777
2789
عنوان

چگونه مکالمه ی شوهر رو کنترل کنیم؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2118 بازدید | 40 پست
عزیزم یه چیزی بگم ، خدا داره مکالمات شوهرت رو ظبط میکنه خودش هم مجازات میکنه یا میبخشه،وقت با ارزشت ...

نه نه اصلا قصد مچ گیری ندارم 

من باهاش زیر یه سقف زندگی میکنم و زن و شوهریمباید باهاش دلم صاف باشه که بتونم باهاش زندگی کنم؟

خداجونم هوامونو داشته باش .آمین
اگه مسئله خیانت هست فکر کن الان شنود گذاشتی و اون بله خیانت کرد اونوقت چیکار میکنی اگه میخوای بمونی ...

نه مسئله اصلاخیانت نیس ، خدای نکرده خیانت باشه هیچوقتتت نمیبخشم ، مسئله یه چیز مهم دیگس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه مسئله اصلاخیانت نیس ، خدای نکرده خیانت باشه هیچوقتتت نمیبخشم ، مسئله یه چیز مهم دیگس

اگه مهم بود ک باهاتون درمیان بزاره حتما میگفت پس نکن اینکارو

کاربر آقام🌺درخواست دوستی ممنوع 🙏   ‏یه توییت خوندم نوشته بود همه پسرا یه مشت آشـ.ــغال و حیله‌گر و شـ.ــیادن، به هیچکدوم اعتماد ندارم.همون لحظه من داشتم یکی یکی رنگ روی اسمارتیزامو میمکیدم که فقط شکلاتشون بمونه، بعد همه شکلاتا رو با هم بخورم حال کنم.من شیـ.ــادم آخه؟😅😂             
چاره چیه؟

زندگی خودتو کن .با این کارا به جز غصه خوردن و پیر شدن و سکته کردن چیزی برات نداره . اون بخاد هرکار کنه می‌کنه با دنبال کردن توهم درست نمیشه .آروم باش تو که مسئول درست کردن رفتار اون نیستی

اگه مهم بود ک باهاتون درمیان بزاره حتما میگفت پس نکن اینکارو

موضوعیه که حق دارم بفهمم و حرف امروز و فردا نیس یکساله که درجریانه و معلوم نیس تا کی ادامه داره

زندگی خودتو کن .با این کارا به جز غصه خوردن و پیر شدن و سکته کردن چیزی برات نداره . اون بخاد هرکار ک ...

اگه بخوام زندگی خودمو کنم که پس اون چی میشه؟زیر یه سقف زندگی میکنیم دیگه؟ باید دلم باهاش صاف باشه که باهاش بتونم زندگی کنم؟!

موضوعیه که حق دارم بفهمم و حرف امروز و فردا نیس یکساله که درجریانه و معلوم نیس تا کی ادامه داره

از ما گفتن بود خود دانی صلاح مملکت خویش خسروان دانن

انشالله ک ب صلاحتون باشه🌺

کاربر آقام🌺درخواست دوستی ممنوع 🙏   ‏یه توییت خوندم نوشته بود همه پسرا یه مشت آشـ.ــغال و حیله‌گر و شـ.ــیادن، به هیچکدوم اعتماد ندارم.همون لحظه من داشتم یکی یکی رنگ روی اسمارتیزامو میمکیدم که فقط شکلاتشون بمونه، بعد همه شکلاتا رو با هم بخورم حال کنم.من شیـ.ــادم آخه؟😅😂             

ببین اولش درنظر بگیر تحمل شنیدنش رو داری بعد این کار رو بکن 

اکثرا گوشیها برنامه ضبط صوت را دارن میتونی یه گوشی دیگه  با همین برنامه. رو باز کن بزار تو ماشینش برات تا ۱۶ساعت ضبط میکنه شوهرت چیکار میکنه اگه نه (روزش جاهای دیگه میگذره برنامه call recorder هست تو گوشی همسرت نصب کن مخفی اش کن کل صداهای اطراف و تماساشم ضبط میکنه و خودش سبو میکنه حتی با خارج شدن از برنامه هم انجام میده  ،که خودشم نفهمه .بعدا از تلگرام بفرست برا خودت ،که این بهترین روش هست )و یا شنود بزار تو لباساش ،و یا هر روز یه مپ از گوشیش برا خودت بفرست بعد پاکش کن از گوشیش تا ۱۰ساعت نشون میده کجاها میره 

صرفا جهت راهنمایی بود چون خیلیا واقعا نیاز دارن  

کلا خیانت در بعضی مواقع بخاطر کوتاهی خانم  هست که اونم باز بیشترش به خاطر ضعف و کمبود روحی شوهر هست /اصلا هم ربطی به زیبایی خود آدم و کامل بودن خانم نداره من افرادی رو دیدم که نمیشه تو رفتار و …یا زیبایی خانم ایرادی گرفت حتی شوهرش پایینتر از خودشم بود ولی باز خیانت کرده در جواب هم گفته به خاطر هیجان و …

خودمم نمی‌دونم چرا کردم و یا همه میکنن منم خواستم از قافله عقب نمونم /پس به فکر علت هم بگردید خیانت مشکل کسی هست که خیانت کرده نه طرف مقابل /عاقل باشیم