2777
2789
عنوان

چگونه مکالمه ی شوهر رو کنترل کنیم؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2118 بازدید | 40 پست
راستشو نمیگه😞

ولش کن

باااااور کن بی اهمیتی بهش بهترین راهه

اصلا فکر کن دیواره در عین حال اعتماد بنفستو ببر بالا خودتو سرگرم کن

بهت قول میدم شرایط خوب میشه

✨ Fear the one who does not fear God✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیشه که همیشه تو ماشین نیس که باید تو گوشیش باشه

تو گوشی میشه ولی خودش میفهمه،،،به برنامه هم هست ک اسمش یادم نمیاد هم ردیابه ه همه پیامها میاد برات

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
تو گوشی میشه ولی خودش میفهمه،،،به برنامه هم هست ک اسمش یادم نمیاد هم ردیابه ه همه پیامها میاد برات

وای‌ واقعااا چطوری پیدا کنم الان؟ تو گوگل چیزی نمیاره

خداجونم هوامونو داشته باش .آمین
وای‌ واقعااا چطوری پیدا کنم الان؟ تو گوگل چیزی نمیاره

فقط یادم‌میاد ن داشت اولش بعد یادم رفته،،پلی واتساپش رو میتونی هک کنید ک‌اونم تو گوگل هست،،،یا برو از خدمات موبایلی بپرس

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

عزیزم یه چیزی بگم ،

خدا داره مکالمات شوهرت رو ظبط میکنه خودش هم مجازات میکنه یا میبخشه،وقت با ارزشت رو بزار برای رفع عیب های خودت تا با وجدان راحت زندگی کنی،تا مثل الماس بدرخشی،

من و شما که خدا نیستیم چرا همش میخوایم مچ بگیریم یه بار هم که شده بجای مچ گیری دست شوهرت رو بگیر بهش خوب و بد رو با مهربونی و سیاست بگو خودت یه جوری رفتار کن به نیکی و خوبی علاقه مند بشه

فقط یادم‌میاد ن داشت اولش بعد یادم رفته،،پلی واتساپش رو میتونی هک کنید ک‌اونم تو گوگل هست،،،یا برو ا ...

نه واتساپشو نمیخوام فقط میخوام مکالمشو ضبط کنه + مکانی که هست رو بفهمم

خداجونم هوامونو داشته باش .آمین

اگه مسئله خیانت هست فکر کن الان شنود گذاشتی و اون بله خیانت کرد اونوقت چیکار میکنی اگه میخوای بمونی و زندگی کنی ک هیچوقت شنود نزار چون اینجوری یه عمر با استرس و شک زندگی میکنی

اگه میخوای بعد اینکه فهمیدی طلاق بگیری اره تو فکرش باش

کاربر آقام🌺درخواست دوستی ممنوع 🙏   ‏یه توییت خوندم نوشته بود همه پسرا یه مشت آشـ.ــغال و حیله‌گر و شـ.ــیادن، به هیچکدوم اعتماد ندارم.همون لحظه من داشتم یکی یکی رنگ روی اسمارتیزامو میمکیدم که فقط شکلاتشون بمونه، بعد همه شکلاتا رو با هم بخورم حال کنم.من شیـ.ــادم آخه؟😅😂