2777
2789
عنوان

خوشکلا بیایین نظرتون بگین خواهرانه.

| مشاهده متن کامل بحث + 190 بازدید | 19 پست
زنده باشی عزیزم دقیقا درست گفتید و منظورمو خوب متوجه شدید  اگر شروع کردی به نماز خوندن اسم من ...

عزیزی اگه بتونم و خدا کمکم‌کنه چندروز دیگه شروع میکنم چون فعلا پریودم.بخدا حتی اگه اسمتون یادم هم بره مطمین باش اگه نمازم قبول شه صد درصد ثوابی از اون نمازم ب شما میرسه چون شما باعث شدی ک من یه انگیزه ای پیدا‌کنم حرفهاتون قانعم کرد،اگه خدا نماز یا دعای من ک بنده خوبی نبودم رو قبول کنه چشم دعاتون میکنم ،انشاءالله از خدا میخوام تموم ثانیه های زندگیت واست قشنگ باشن وخدا در همه مراحل زندگیت همراهت باشه و مشکلی نداشته باشی❤🌹

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزی اگه بتونم و خدا کمکم‌کنه چندروز دیگه شروع میکنم چون فعلا پریودم.بخدا حتی اگه اسمتون یادم هم بر ...

و باز هم چشمام اشکی شد با این پیامتون ..... خانم مهربون بسیار خوشحال شدم از هم صحبتی با شما 

ازخدا میخام کمکت کنه و خیلی ازت ممنونم بخاطر دعا خیلی خوشحالم ک تونستم کمکی کنم خاز خیلی بیشتر خوشحالم، درحدی ک بقض کردم ک تونستم کمکی کنم 

هرجا هستی تنت سالم باشه🌷🌷🌷🌷

کلام تو عصای معجزه گر توست 💪
و باز هم چشمام اشکی شد با این پیامتون ..... خانم مهربون بسیار خوشحال شدم از هم صحبتی با شما  ا ...

🌷❤

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊
و باز هم چشمام اشکی شد با این پیامتون ..... خانم مهربون بسیار خوشحال شدم از هم صحبتی با شما  ا ...

سلام عزیزم خوبی ،امشب یادت افتادم ممنونم بابت حرفهای قشنگت گرچه شاید باورت نشه من موفق نشدم نماز بخونم بعداین تاپیک تا امشب خداروشکر اگه خدا قبول کنه نماز مغرب عشا رو خوندم ،امیدوارم شروع خوبی باشه  واسم دعا کن باز نماز بعدیم چندماه دیگه نشه