2777
2789

من خیلی وقته نماز نمیخونم یعنی نمیدونم چرا حس خاصی ندارم خواندن ونخواندنش ،اینکه خیلیا میگن وقتی نماز میخونی یه ارامش خاصی میگیری حس خوب ولی ب حال من فرقی نداره دوروغ چرا فقط فکرکنم ۲ بار حس خوبی گرفتم ولی غیر ازاون ن دیگه هیچ وقت ،میدونم فرق ما مسلمان ها و مذهب های دیگه همین نماز خوندن هست ولی من ....چون خواندن نخواندنش فرقی ب حالم نمیکنه همین باعث شده از خیلی وقت پیش ها نماز نخونم .

جالبه قبل حاملگی ارایش میکردم قبل اذان ارایش حتی لاک ناخن پاک میکردم نماز ظهرم ولی صبح وشب یادم نیس  میخوندم  یانه فوری دوباره با کلی ذوق ارایش میکردم تا شوهرم بیاد خونه حامله هم شدم گاهی نمازم میخوندم حتی ماه اخر با نفس نفس میخوندم بزور میتونستم رکوع وسجده برم ولی دلم میخواست نماز بخونم الان دیگه اینطور نیس خیلی عوض شدم نمیدونم چرا حس خاصی ب نماز خوندن ندارم بخدا حسادت میکنم ب کسایی ک باعشق نماز میخونن همیشه ولی من حس خاصی ندارم.همین باعث دلسردی من از نماز شده.

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊

ببخشید طولانی شد

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چه کاری از دست خوشگلا برمیاد🙃

یه نصیحتی چیزی یه انگیزه ای یعنی خوشکلا نماز نمیخونن ههه اینطور گفتم باانگیزه بیایین داخل تاپیکم 

چقد حس بد و سختی 

خدا نصیب کسی نکنه اونم مسلمان باشی اخرین نمازت یادت نباشه کی خوندی ....

هرجور که راحتی و حالت رو خوب میکنه با خدا راز و نیاز کن

بیشتر همونجوری باخدا حرف میزنم سعی میکنم از بی حجابی و خیلی چیزای دیگه پرهیز ودوری کنم چیزایی ک واسه اسلام خوب نیستن ولی نماز نمیتونم راستش با حرف زدم با خدا حس خوبی میگیرم ارامش میگیرم ولی خب نماز یکی از اولویت های مسلمانی هست فکر میکنم ....

عزیز ب این عنوان نماز بخون ک بخاطر سلامتیت و ودست وپا و انگشت سالمت بخاطر همین قدرت بلع ک داری همین بزارق دهنت ک اگر یک دقیقه تشکیل نشه خفه میشیم همین آب درون چشم ک اگر یک دقیقه ترشح نشه چشممون خشک میشه و نمیتونیم باز کنیم  دیگه چقدر از نعمتهای ریزو درشت ک عادی شدن بگم برات.... 

بخاطر تشکر از همه ی اینها از خدا نماز بخون و اونو ی جور تشکر بدون 

کلام تو عصای معجزه گر توست 💪
یه نصیحتی چیزی یه انگیزه ای یعنی خوشکلا نماز نمیخونن ههه اینطور گفتم باانگیزه بیایین داخل تاپیکم&nbs ...

من خودمقبلا زیاد مقید نبودم.ولی دوساله با عشق قرآن میخونم نماز میخونم ذکر میگم رازونیازم رو خیلی دوست دارم.یه جوری شدم حاجتی برا خودم نمیخوام ولی برا بقیه دعا میکنم قرآن میخونم.آرامش وصف ناشدنی بهم دست میده.یه جوری شدم که شوهرم هم علاقمند شده نماز میخونه.بخون خیلی خوبه معجزاتش رو میبینی تو زندگیت

عزیز ب این عنوان نماز بخون ک بخاطر سلامتیت و ودست وپا و انگشت سالمت بخاطر همین قدرت بلع ک داری همین ...

چقدر حرفهای قشنگی زدین ،واقعا نیاز داشتم ب همچین حرفهایی انشاءالله بتونم ازای ب بعد شروع کنم بخدا همینکه یه نوبت از نمازام رو روزانه مرتب بخونم هم راضی ام 

من خودمقبلا زیاد مقید نبودم.ولی دوساله با عشق قرآن میخونم نماز میخونم ذکر میگم رازونیازم رو خیلی دوس ...

انشاءالله دلم میخواد واقعا نمازم بخونم امیدوارم بتونم شروع کنم ،میدونی من قبلا از حجابم زیاد اهمیت نمیدادم ولی یهویی عوض شدم والان حتی اگه همه دنیا بخوان حجابم بزارم کنار نمیخوام و واقعا با عشق زیاد حجابم رو نگه داشتم ولی راجب نماز هم از خدا میخوام همینطور مهرش ب دلم بندازه بابت کامنت خوبتون ممنونم واقعا انگیزه میده نمازم بخونم

چقدر حرفهای قشنگی زدین ،واقعا نیاز داشتم ب همچین حرفهایی انشاءالله بتونم ازای ب بعد شروع کنم بخدا هم ...

عزیزی گلم، همین حسرت غذا شدن نمازت هم ثوابه ولی بخونی قشنگتره و حتما حالت بهتر میشه، ب عنوان تشکر بخون 

مثل خودمون ک مادریم وقتی کلی رسیدگی میکنیم ب بچه هامون تکرار میکنم بچه هامون ک تازه سنی هم ندارن یکسال یا دوسال اگر مثلا ی بوس ازشون بخایم بهمون ندن دلمون میگیره ک ای وای این هرکاری میخاد من براش میکنم از یه بوس دریغ میکنه، پس برای تشکر از نعمت های بیکران بخون

عزیزی گلم، همین حسرت غذا شدن نمازت هم ثوابه ولی بخونی قشنگتره و حتما حالت بهتر میشه، ب عنوان تشکر بخ ...

دقیقا همینطوره واینو واقعا از پسرم تجربه کردم اینکه بچه هایی ک بزرگ شدن گاهی‌ با پدرمادرشون دعوا میکنن من ناراحت میشم چون وقتی بچه دار شدم میدونم چقدر شب بیداری و ....سخته و اینطوری بشه واقعا ناراحت کننده اس الان دقیقا منم مثل یه بچه ای هستم در مقابل خدا ک حتی یه تشکری نمیکنم ازش واقعا ناراحت کننده اس،از خدا میخوام کمکم کنه نمازم بخونم ،خیلی ممنونم ازتون واسه تاپیکم وقت گذاشتین🌹

دقیقا همینطوره واینو واقعا از پسرم تجربه کردم اینکه بچه هایی ک بزرگ شدن گاهی‌ با پدرمادرشون دعوا میک ...

زنده باشی عزیزم دقیقا درست گفتید و منظورمو خوب متوجه شدید 

اگر شروع کردی به نماز خوندن اسم من زهرای تروخدا دعام کن(چشمام اشکی شد)