2777
2789
عنوان

شوهرم بددهنه

281 بازدید | 21 پست

چیکار کنم بچه ندارم هنوز میگه قبر پدرت برو گمشو سر زبونشه دیگه پدر س...تخم س.. نمیدونم بلید چیکار کنم تصمیم گرفتم از فردا غذا نپزم واذیت کنم اینا که خودش به همه بگه نمیتونیم زندگی کنیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط بچه‌دار نشو فعلا

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

ولش کن بزار هی بگه 

بگو به حرفای تو پدر مادر من فلان نمیشن چیزی از ارزششون کم نمیشه حالا هی صبح تا شب فحش بده

یه وقت جوابشو ندی چون توام بددهن میشی

يه روزي، يه جايي، يه جوري، يه كسي، يه چيزي صبر داشته باش  صبر داشته باش!
من که از خیلی وقته فکر طلاقم فقط نمیدونم چجور عملیش کنم انقد که کوه ساختن ازش برام

هیچ کوهی نیست اگه میبینی بهم نمیخورین تو مثل من اشتباه نکن بچه دار ن‌شو. 

خدایا آرامشی عطا کن به خودم و همه. 

اونوقت همه تقصیرارو میندازه گردن تو

برو دادگاه بگو همسرم فحاشی میکنه روانمو بهم ریخته

امیدوارم گیر یه قاضی باشعور بفتی حق طلاق بهت بده سا بفرسته شکه تو پیش مشاور

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
تورو نمیدونم من سوسولم تو این موقعیت فقط مشاور :/

مشاور میگه اول خونه رو ترک کن بعد برو ب بزرگترا بگو باهاشحرف بزنن مرحله مرحله برو جلو یا خوب میشه یا طلاق میگیری و نمیگی تلاش نکردم ولینا که پشیمون بشی از طلاق..اما من چون عقدم طولانی بود دلم نمیاد دیگه خانوادمو بندازم تو دردسر و خودمو بلاتکلیف کنم بلز دلم میخاد اگه تصمیمی هم باشه یه ضرب برم سر اصل مطلب

ولش کن بزار هی بگه  بگو به حرفای تو پدر مادر من فلان نمیشن چیزی از ارزششون کم نمیشه حالا هی صب ...

من الان خودم شدیدا بد دهن شدم تو عصبانیت اصلا نمی‌فهمم. 

خدایا آرامشی عطا کن به خودم و همه.