2777
2789

من هستم خانومی 30 هفته و 5 روزمه. 

شما سونو وزن رفتی یا هنوز زوده؟ راستی بهداشت میری؟ مراقبت بعدی کی هستش بعد از 24 هفته؟ 

خداوندا ! اگر جایی دلی بی تاب دلدار است نمیدانم چطور...! اما خودت پادرمیانی کن...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هستی عزیزم؟ من امروز رفتم سونو وزن گفت ۱۷۷۱گرم  خوبه به نظرت

سلام خانومی خوبی؟ بله فکر کنم خوب باشه ان شاء الله که بهتر و بیشتر رشد کنه🤗❤️

خداوندا ! اگر جایی دلی بی تاب دلدار است نمیدانم چطور...! اما خودت پادرمیانی کن...

شما سونو نرفتی

نه هنوز. رفتم بهداشت گفت زوده 35 هفته برو که از وضعیت قرار گیری بچه مطمئن باشی. اما فکر نکنم دلم طاقت بیاره. احتمالا این هفته دیگه برم 

۳۱

منم همینطور پس چرا تیکرهامون فرق داره 🤐

راستی تاریخ زایمانت رو کی زدن؟ من 5 آبان اما پسرم رو 38 هفته به دنیا اومد اینم 38 هفته بیاد میشه بین 15 تا 20 مهر ان شاء الله 

منم همینطور پس چرا تیکرهامون فرق داره 🤐 راستی تاریخ زایمانت رو کی زدن؟ من 5 آبان اما پسرم رو 38 هف ...

منم پسرم ۳۸هفته بدنیا اومد برای همین دخترمو ۳۸هفته حساب کردم شما بارداریتو ۴۰هفته حساب کردی این دو هفته تفاوت زایمان هامون شده دختر منم با حساب ۳۸هفته همون ۱۵مهر به بعد بدنیا میاد 

منم پسرم ۳۸هفته بدنیا اومد برای همین دخترمو ۳۸هفته حساب کردم شما بارداریتو ۴۰هفته حساب کردی این دو ه ...

آها که اینطور. ان شاء الله که صحیح و سالم به دنیا بیاد. شما تهران هستی؟ من شاهرودم. خریدهای نی نی ت کامل شده؟ من یکم مونده هنوز. برام دعا کن

آها که اینطور. ان شاء الله که صحیح و سالم به دنیا بیاد. شما تهران هستی؟ من شاهرودم. خریدهای نی نی ت ...

ممنونم عزیزم انشالله زایمان خوبی داشته باشی 

من پسرم دوسالش سیسمونیش صدفی گرفتم سرویس خواب ایناش همش نوعه فقط لباس و یکم عروسک و خورده ریز گرفتم خداروشکر تقریبا کارام تموم شده