2777
2789
عنوان

مامانای کلاس اولی بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 259 بازدید | 27 پست
بچه ها باهم فرق دارناین دلیل بر بد بودن محیط مدرسه نیست حتما خسته میشه و حوصله درس رو ندارهمن بچه م ...

وای چ خووووب 

حالا پسرم تو خونه تنهاست باز میگم اونجا با بچها

سرش گرم میشه خوشحاله میبینم ن انگار 

راضی نیس از اونجا چرا باید حوصله ش سر بره

وقتی سرگرمه با دوستاش یا نقاشی دارن 

یا جشن دارن یا ورزش اخه 

باز الان دختر من سرماخورده بود یکم گلو درد داشت هرچی گفتم نرو امروز گفت نه میخام برممیگه مجبورم😂😑

وااای عزیزم 

ولی کااش نمیفرستادی خودش اذیت میشه

نمیدونم چرا پسرم فضای مدرسه رو دوست نداره 

با اینکه اونجا کلی همبازی و دوست میتونه داشته باشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای چ خووووب حالا پسرم تو خونه تنهاست باز میگم اونجا با بچهاسرش گرم میشه خوشحاله میبینم ن انگار راضی ...

طبیعی 

نگران نباش 

اطرافم هستن اینطوری 

حتی یکی از اقوام بچه کلاس اولی دیگه هر بهانه ای داشته بود رو کرده بود

تا یک روز که دیگه بهانه ای به ذهنش نرسیده بود

به مادرش گفته بود استخاره گرفتم بد افتاده ، پس نباید برم مدرسه....

اما شما سعی کن عادت کنه 

هر طور که میدونید 

نه بد عادتش نکن و باج ندهکوتاه نیا اصلا بگو کار و وظیفه ی تو درس خوندن و مدرسه رفتنهرابطش با معلمش و ...

تا جایی ک میدونم خوبه چیز زیادی از مدرسه تعریف نمیده هر چی میپرسم جواب سر بالا میده

ولی معلمش رو میشناسم از قبل خانم خوبیه

هم بخاطر خواب ، هم اینکه خب تو خونه راحت تر بودم ، بازی میکردم کارتون میدیدم ولی تو مدرسه باید درس م ...

خوابش کامله میدونم مشکلش با خواب نیس

اره دیگه محیط خونه از جهت کارتون اینا درست میگی ولی من فکر میکردم چون تنهاس تو خونه

همبازی نداره بخاطر همکلاسیاش مشتاق بشه واسه مدرسه رفتن

وااای عزیزم ولی کااش نمیفرستادی خودش اذیت میشهنمیدونم چرا پسرم فضای مدرسه رو دوست نداره با اینکه اون ...

بخدا خودمو کشتم گفتم نرو امروز گفت میخام برم معمولا دخترا درس و مدرسه رو بیشتر از پسرا دوست دارن

نگران نباش طبیعیه

تا جایی ک میدونم خوبه چیز زیادی از مدرسه تعریف نمیده هر چی میپرسم جواب سر بالا میدهولی معلمش رو میشن ...

راجع به همکلاسی هاش بپرس

ببین با کسی دوست شده یا نه

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
خوابش کامله میدونم مشکلش با خواب نیساره دیگه محیط خونه از جهت کارتون اینا درست میگی ولی من فکر میکرد ...

منم خوابم کامل بود🤣 ولی شما خودت دلت میخواد صبح زود بیدار شی تو این سرما بری مدرسه؟ حق داره دیگه. 

منم تنها بودم توخونه قشنگ درکش میکنم🤣

حَسبی الله💫🍃