2777
2789
عنوان

میخوام جدا بشم

| مشاهده متن کامل بحث + 213 بازدید | 40 پست
حیف زندگیت نیست که خرابش کنی حتما درمان داره برو دنبال درمان 

بخدا کلی دکتر رفتم من زندگیم خیلی دوست دارم با عشق با شوهرم ازدواج کردم ولی همش حس میکنم بدبختش کردم اونم مرده حق داره رابطه بخواد من نمیتونم 

متاسفانه کلی دکتر رفتم هیچ درمانی برام نداشتن از 16تا دکتر زنان رفتم 10تاشون فقط مسخرم کردن گفتن برو ...

برو 4تا فیلم آموزشی ببین، خودت خیس میشی میری سمتش😁😉

درسته شربتتونم ولی هممم نزنید اینقدر بابا گناه دارم... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفانه کلی دکتر رفتم هیچ درمانی برام نداشتن از 16تا دکتر زنان رفتم 10تاشون فقط مسخرم کردن گفتن برو ...

خوب دکتر اشتباه رفتی. شما باید به تراپیست جنسی مراجعه کنی. این یه مشکل روحیه ولی متأسفانه بعضی از پزشکان زنان توش مداخله میکنن.

والا ماهایی که ترس نداشتیم حالا چه گلی به سرمون زدن که ایشون حالا میترسه کاش منم واژینیسموس داشتم هم ...

عزیزم انشالله ک مشکلت حل بشه من انگار نزدیک دوساله فقط دارم ب همه دروغ میگم ک من از بچه بدم میاد در صورتی عاشق بچم ولی بخاطر اینکه رابطه ندارم نتونستم حامله بشم 

والا ماهایی که ترس نداشتیم حالا چه گلی به سرمون زدن که ایشون حالا میترسه کاش منم واژینیسموس داشتم هم ...

ای بابا

ناراحت شدم 

خدا کمکت کنه گلم

سختی هامیگذرد اما هیچوقت هیچوقت آدم فراموش نمیکنه کیا همراهیش میکنن و کیا میرن
این که گفتی ینی چی؟! ینی زکل نمیتونه باهات س. ک. س داشته باشد؟ 

بله البته بگم بالاخره ا.. ر.. ض.. ا میشه حالا ب هرصورتی من بتونم کاری میکنم راضی باشه ولی رابطه کامل نیست 

میترسی؟ می ترسی چی بشه ترس نداره بدن خودتو ینی زنها رو چقدر میشناسی یکم تحقیق کن ترست میریزه

نمیدونی چقدر کگل انجام دادم چقدر ژل زدم گفتن معاشقه طولانی اینکار کردم صدتا کار کردم نشد 

میدونم عصب ندا ه میدونم چون منقبض میشم درد میگیره میدونم همه اینکار میکنن عادیه چیز شاخی نیست ولی نمیتونم دست خودم نیست کل رابطه اوکیم می‌رسیم د. خ. و. ل منقبض میشم

یعنی حتی از لب و بوسه هم میترسی یا از اون عمل اصلی میترسی

ن من اصلا مشکل اینجوری ندارم عزیزم ما همه کاری میکنیم میرسیم ب د. خ. و. ل من منقبض میشم غیر ارادی کلا راه بسته