2777
2789
عنوان

راهکار برای برگشت حس بویایی و چشایی

47622 بازدید | 51 پست

بچه ها خداییش مدت هاست جای تاپیک های به درد بخور خیلی خالیه

الان خیلیا درگیر این موضوع هستن هرکس راهکاری داره و کاری انجام داده که زود نتیجه گرفته بگه لطفا همه استفاده کنن

من خودم پیاز رو خلال کردم ریختم تو ماسک و اونو زدم به صورتم. موثر بود. چند روز اما انجام بده.

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کرونا بوق است... من چند روزه خفیف بویاییم برگشته... ولی من دایم دمنوش میخورم بخور سرکه سیب  و جوش شیرین میزنم شربت عسل میخورم ..... دمنوش هاهم نعنا و پونه و پنیرک و اویشن و دمنوش پیاز زرد

خیلی سپاسگزارم دمنوش پیاز زرد به چه صورته عزیزم؟

اندازه یک لیوان یا دولیوان اب بریز تو قابلمه کوچیک بزار جوش بیاد جوش که اومد یه پیاز زرد رو تمیز بشور و فقط سر و دمش رو بزن همونجور با پوست چهار قاچ کن بریز تو اب درحال جوش ده دقیقه تا یک ربع بزار با شعله ملایم( زیرش رو کم کن اما از جوشیدن نیوفته) بمونه بعد یه ربع خانوش کن ابش رو صاف کن بریز تو لیوان و بزار یکم خنک بشه بخور اگر طعمش رو دوست نداشتی با عسل شیرین کن بخور.... یک روز در میون انجام بده

نه خنده داره؟

آره خانمه شروع می‌کنه تو مجلسی خانم هارو به نصیحت کردن در مورد شوهر و زندگی شون

بعد یه دفعه یه خانم برمیگرده سوال می‌پرسه که اگه شوهر بد بود چی؟ 

خانم جلسه ایه یهو عصبانی میشه میگه دیر اومدی نخواه زود برووو شاید واسه همین اخلاقته که شوهرت ولت کرده واسه این اخلاقتههه و ... دیگه همه از روش کلیپ ساختن و دابسمش درست کردن و یه مدت سر زبان ها بود