2777
2789
عنوان

بیبی چکم مثبت شده 😍کی برم آز؟

223 بازدید | 21 پست

سلام خوشگلا

من امروز موعدم بود 

ارز دوروز پیش بیبی میزنم هاله اس ولی هاله هی پررنگتر میشه 

میذارم الان ببینید ،مثبته که برم آز بدم؟

کی برم اصلا؟ 

مامان دوتاوروجک بااختلاف یسال و دوماه😁😍انلاین شاپ کودک داریم،چون اول راهیم باکمترین سود ممکن 😍@lenin_babyshop

بذار 

خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بذار دقیقا یک هقته بگذره بعد برو خدانکرده توی ذوقت نخوره مبارکت باشه

اخ دقیقا چون یبار با توهم هاله رفتم و ازمایش منفی بود میترسم اصن برم 

عکسارو ببین عزیزم 

احتمالش هست کاذب باشه ینی؟ 

مامان دوتاوروجک بااختلاف یسال و دوماه😁😍انلاین شاپ کودک داریم،چون اول راهیم باکمترین سود ممکن 😍@lenin_babyshop

مبارکت باشه گلم

فردا برو آزمایش، بعدم برو درمانگاه محلتون پرونده تشکیل بده قرص اسید فولیک بهت میدن بخور 

خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕
مبارکت باشه گلم فردا برو آزمایش، بعدم برو درمانگاه محلتون پرونده تشکیل بده قرص اسید فولیک بهت میدن ...

ینی هستممممم واقعا ؟😍😍😍😍مررررسیی چشممم

راستی زیر ده دقیقه اومد هر دوخطش؟ 

راستی زیر ده دقیقه اومد هر دوخطش؟ 

اره عزیزم 

تو همون یک دودیقه اول 

اخ دقیقا چون یبار با توهم هاله رفتم و ازمایش منفی بود میترسم اصن برم  عکسارو ببین عزیزم  ...

من مجردم از بی بی چک سردرنمیارم 

ولی اینجا همه میگن یک هفته صبرکن پری نشدی برو ک دیگه خیالت راحته 

ولی اگر عجله داری زودتر شما برو.

خدای ارحم الراحمین اگر تو بخوای میشه  بخواه برای من انچه را که دلم میخواهد