2777
2789
عنوان

انسانی یا تجربی؟

265 بازدید | 25 پست

سلام دوستان من بین انسانی و تجربی گیر کردم واقعا هردوشونم دوس دارم اینم بگم ک واسه خوندن هردومشکلی ندارم چون معدلمم بالاس ولی نمیدونم کدومو انتخاب کنم و اینکه شما  از تجربیاتتون بگین ک کدوم بهتره؟

تجربی پیر میکنه آدمو به معنای واقعی

انسانی بازار کار نداره 

بهترین رشته ریاضی    آسون قبول شدن راحت   آینده تضمین 

ضعفت را به خدا بده و او قدرتش را به تو عطا میکند🧡💫سوالات کنکوری و مشاوره انتخاب رشته و بیماری‌های دندان و اعصاب کشی و گرافی های دندان و سوال در باره رشته دندان پزشکی  در حد توان پاسخ میدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من قبلنا تجربی رو انتخاب کردم ولی اگه الان برگردم انسانی رو انتخاب میکنم چونکه حس میکنم اونموقع طبق جوه نوجوونی اینکارو کردم با اینکه معدل دیپلمم بالا بود ولی حس میکنم تو انسانی موفق تر بودم

ولی با این حال همه چی به علایق خودت بر میگرده بشین فکراتو بکن ببین به چی بیشتر علاقه داری با کدوم راحتتر کنار میای

خدایا شکرت❤🌿مهم نیست که چقدر تحصیل کرده ای ، چقدر با استعدادی یا چقدر ثروتمندی ، نحوه رفتارت با دیگران خود همه چیز را راجع به تو می گوید..التماس دعا دارم🌹
انسانی و تجربی خیلی متفاوته هاا چجور گیر کردی اخه

خب من واقعا چیزی درباره بازار کارشون و اینا نمیدونم و اینکه واقعا ار تجرییاتتون میخام استفاده کنم ک یه تصمیم خوب بگیرم

تجربی کنکور سنگین تری داره 

تعداد داوطلبین زیاده 

بازار کار رشته های پیرا خوبه 

پزشکی رو هم خودت میدونی دیگه 

بستگی به علاقه ات داره 

انسانی دروس حفظی هستش و داوطلبین کمتر و قبولی راحت تر و رقابت آسون تر 

بستگی به خودت داره که حس کنی تو کدون موفق تری 

تو خانواده ما وکیل داریم ۸۰ میلیون در ماه درآمد داره 

پزشک هم داریم که زده تو کار املاک و از راه پزشکی ۵ تومن هم درآمد نداره 

انسانی درساش بیشتر تو زندگی غیر شغلیت بدرد میخوره تا بقیه رشته ها 

ولی باز خودت بیشتر تحقیق کن کتاباشونو دانلود  کن  ببین با کدوم بیشتر میتونی ارتباط بگیری

رَهِ آسِمان دَرون است .... ☁️                                                   

خب شغلای بیشتری تو تجربی هست اگه پتانسیلش رو داری برو تجربی

ولی خب اینم بگم تجربی رقابت توش خیلی سنگینه 

انسانی هم فقط معلمی،حقوق،روانشناسی،حساب داری بازار کار خوبی دارن

:)
تجربی کنکور سنگین تری داره  تعداد داوطلبین زیاده  بازار کار رشته های پیرا خوبه  پز ...

ممنونم از نظرتون اره شنیدم ک تو تجربی واقعا رقابت سخته و پزشکی هم فقط باید تخصص داشته باشی ک بتونی ب راه درامد برسی ولی از وکالت خوشم میاد اما میترسم یکم  ک خوب نباشه