2777
2789

چقدر باید به ظاهر طرف اهمیت بدیم؟منظورم از لحاظ خوشتیپ بودن آقا

من یه سری ویدیو ها از دکتر هلاکویی دیدم که میگفت خوشگلی عادی میشه ولی زشتی نه و حتما به این موارد توجه کنید ، یه جای دیگه میگفت که نهایتا ازدواج آخرش هم بستریه و این مسائل خیلی مهمه ...

نظر شما چیه متاهل هایی که تجربه رابطه دارن بگن 

من ک خودم ملاکم تیپ وپول وبلندی قدش بودک شکرخدارسیدم بهش قیافشم چندان برام مهم نبودمهم اخلاقه

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔

ظاهر ب نظرم همبن که مرتب باشه و معمولی وقتی نکاهش مبکنی ازش بدت نیاد و در حد متناسب ب خودش برسه کافیه اخلاق کاش خوب باشه که بدون اون نمیشه زندگی کرد

صبـر که من می‌کنم افشـردن جآن اسـت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست من شوهر زیبا میخواست و با آدم خوشگل ازدواج کرد بعد از 4سال هنوز زیبایی شوهرش براش عادی نشده 😂و خداروشکر میکنه خوشگل گیرش اومد 

شاید با نظرت موافق نباشم اما دشمنت نیستم           هشدار1: اگه واسه دعوا و اعصاب خورد کنی ریپلی بزنی نی نی یار رو تگ میکنم هشدار2:اگه آقایی کلا نه ریپلی بزن نه تو تاپیکام کامنت بزار. 
دوست من شوهر زیبا میخواست و با آدم خوشگل ازدواج کرد بعد از 4سال هنوز زیبایی شوهرش براش عادی نشده 😂و ...

این شوهرخوشگل پول هم داره؟

اگه پول نباشه ادم ازخوشگلی شوهرهم زده میشه

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔
این شوهرخوشگل پول هم داره؟ اگه پول نباشه ادم ازخوشگلی شوهرهم زده میشه

آره خیلی پولدار و لاکچری مث آقازاده ها نه

ولی آره دوتا خونه، باغ، ماشین اینا دارن 

شاید با نظرت موافق نباشم اما دشمنت نیستم           هشدار1: اگه واسه دعوا و اعصاب خورد کنی ریپلی بزنی نی نی یار رو تگ میکنم هشدار2:اگه آقایی کلا نه ریپلی بزن نه تو تاپیکام کامنت بزار. 
آره خیلی پولدار و لاکچری مث آقازاده ها نه ولی آره دوتا خونه، باغ، ماشین اینا دارن 

خوشگلای اطراف ماهمشون بی پول بودن 

عجب شانسی😁😁

ایشالاخوشبخت بشن🌹