2777
2789
عنوان

بچه ۳۴ هفته

2429 بازدید | 12 پست

بچه ها بچه تو ۳۴ هفتگی زنده میمونه؟

من خیلی فوبیا زایمان زودرس دارم 

یکی از اقوامم ۳۴هفته پارسال بچش دنیا اومد مرد خیلی میترسم کابوسم شده بچه از چندهفته دقیقا زنده میمونه

💓❤️

موندن و نموندن بچه زیاد ربطی به اینکه چند هفتگی دنیا بیاد نداره عزیزم. یکی 39 هفته دنیا میاد و زنده نمیمونه. یکی 32 هفته میاد و زنده میمونه.

من 34 هفته زایمان کردم. الحمدلله بچه م کاملا سالم و سلامت بود. الان پنج سالشه. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از ۲۷ هفته بسته به شرایط نوزاد زنده میمونه

دختر من ۳۴ هفته دنیا اومد دستگاهم نرفت حتی 

پسرم ۲۹ هفته دنیا اومد نموند 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
خدا حفظش کنه ريه هاش مشکلی نداش؟بستری نشد؟

ممنونم عزیزم. همچنین جوجوی شما رو. 

نه عزیزم ریه ش مشکل نداشت چون قبلش دکترم آمپول تشکیل ریه رو برام زد. 

ولی یه هفته بخش nicuبود. وزن‌ش 1960 بود. دکتر گفت تا به دو کیلو برسه تحت نظر باشه خاطرمون جمع تره. باز هم تصمیم با خودته. من اولش قبول نکردم گفتم نه میبرمش خونه، هر روز میارم واسه معاینه ولی شوهرم گفت وقتی دکتر میگه بمونه حتما یه دلیلی داره. بذار بمونه بعد یه هفته با خاطر جمع میبریمش. خلاصه یه هفته موند ولی خودمم همونجا پیشش موندم نرفتم خونه. 

من دوقلوهام هفته ۳۱ هفته و‌۵ روز دنیا اومدن و‌روز قبل فقط یه دونه دگزا زده بودم و‌زنده موندن هزار مر ...

خدا رو شکر😍😍😍

الهی بگردم. خدا حفظشون کنه. 

عزیزم پروفایلت بجه های خودتن؟ الان چند وقتشونه؟ 

کلا به شما چه؟ 

ادمو پشیمون میکنید جوابتوند بده اه

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
اسگله روانی خودت داری میگی جواب نده دیونه کسی مجبورت کرده

حیف که حامله ای وگرنه جوابتو میدادم بی تربیت 

نه ادب سوال پرسیدن داری نه شعور جواب دادن 

نبینم دیگه ریپلای کنی