2777
2789
چ معایبی؟

برای من پرتی حواس عصبانیت و ...... دور شدن زیاد از باورام .... اگه راه برای کمتر گوش دادنش دارید بگید 

شرف المکانِ بالمکین 🧡💎من آینه تو هم رفیقـ دوستان گرامی هرگونه تاپیک درمورد سحر جادو رمال دعانویس فال و .....و خشونت های خانگی و به تمسخر گرفتن کاربران رو ببینم ،خیلی شیـک صاحب تاپیک رو مورد عنایت قرار میدم. با تشکر💔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای من پرتی حواس عصبانیت و ...... دور شدن زیاد از باورام .... اگه راه برای کمتر گوش دادنش دارید بگی ...

من زیاد گوش میدم ولی ارومم میکنه شادم میکنه ولی باورامم دارم نمازم سرجاشه عاشق ائمه اطهار هستم به هیچی لطمه نزده تا حالا 

زندگی پر از فراز و نشیبه باید بجنگی تا سر بلند بشی  
من زیاد گوش میدم ولی ارومم میکنه شادم میکنه ولی باورامم دارم نمازم سرجاشه عاشق ائمه اطهار هستم به هی ...

خوش به حالت من شاید خیلی غیر مجاز گوش دادم آخه تتلو و ساسی و احلام و همه جورشو گوش میدادم 😑🤦🏻‍♀️

شرف المکانِ بالمکین 🧡💎من آینه تو هم رفیقـ دوستان گرامی هرگونه تاپیک درمورد سحر جادو رمال دعانویس فال و .....و خشونت های خانگی و به تمسخر گرفتن کاربران رو ببینم ،خیلی شیـک صاحب تاپیک رو مورد عنایت قرار میدم. با تشکر💔
خوش به حالت من شاید خیلی غیر مجاز گوش دادم آخه تتلو و ساسی و احلام و همه جورشو گوش میدادم 😑🤦🏻‍♀️

منم گوش میدم ولی اعتقادام دارمداشکال نداره ایشا الله بهتر میشع

زندگی پر از فراز و نشیبه باید بجنگی تا سر بلند بشی