یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت. خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍
شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت. خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍
ییلماز میمیره ،مژگان و فکرت عاشق هم میشن مژگان میمیره زلیخا عاشق دمیر میشه ولی دمیر میمیره ،بهیجه میمیره ، شرمین و دخترش کل اموال و عمارت و صاحب میشن و به زلیخا میگن اگه میخای اینجا بمونی و بچه هات بی سرپناه نشن باید به عنوان خدمتکار اینجا بمونی قبول میکنه، که ابراهیم چلیککول وارد سریال میشه و فکر کنم اونو زلیخا عاشق هم میشن!کلا نمیدونم نویسنده این سریال موقع نوشتنش چی میزنه!!
انشاءالله ۰۱/۰۱/۰۱ با کمک قانون جذب و پشتکار و همکاری نی نی سایتای عزیزو همیشه در صحنه، همه به آرزوهاشون میرسن💔🥲🤣🚶♀️ عاره جون عمتون به همین خیال باشید
من فقط میدونم فکرت و دکتر عاشق میشن دکتر میمیره و ایلمازم میمیره و زلیخا عاشق دمیر میشه دمیر عاشق یک ...
واقعاااااا؟؟؟ دیدی ک میگی یا حدس میزنی؟
خدایاشکرت... بخاطرچیزایی ک گرفتی، ولی بهترشو دادی🤗❤️زندگی جدید وتازم کنار عشقم💞👩❤️💋👨 خدای مهربونم شکرت بخاطر این نی نی کوچولوم🤰🏻❤️1400/8/10 روزی ک خدا بهترین هدیشو گذاشت تو بغلم🤱🏻آدرین مامانی همه دلخوشیم به زندگیمون خوش اومدی😍❤️
خدایاشکرت... بخاطرچیزایی ک گرفتی، ولی بهترشو دادی🤗❤️زندگی جدید وتازم کنار عشقم💞👩❤️💋👨 خدای مهربونم شکرت بخاطر این نی نی کوچولوم🤰🏻❤️1400/8/10 روزی ک خدا بهترین هدیشو گذاشت تو بغلم🤱🏻آدرین مامانی همه دلخوشیم به زندگیمون خوش اومدی😍❤️
ییلماز میمیره ،مژگان و فکرت عاشق هم میشن مژگان میمیره زلیخا عاشق دمیر میشه ولی دمیر میمی ...
جددددیییی؟؟
الان من حرف کیو باور کنم😂 هرکسی یه پایان تعریف کرد ک
من فقط میدونم فکرت و دکتر عاشق میشن دکتر میمیره و ایلمازم میمیره و زلیخا عاشق دمیر میشه دمیر عاشق یک ...
دمیر عاشق کسی نمیشه،،زندگی قشنگی دارن تا اینکه دمیر میمیره احتمالا فکرت با زلیخا ازدواح کنه
مامان ماهلین😘. انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏. ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کردهایم ...️️
ییلماز میمیره ،مژگان و فکرت عاشق هم میشن مژگان میمیره زلیخا عاشق دمیر میشه ولی دمیر میمی ...
اره دختر شرمین برا انتقام از دمیر میاد
مامان ماهلین😘. انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏. ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کردهایم ...️️