2777
2789
عنوان

کیک پف پفی

119 بازدید | 9 پست

سلام چکار کنم کیکم پفف کنه. هر وقت درست میکنم اصلاااا پف نمیکنه. چکار کنم لطفاااا راهکار بدین ممنون عشقااا

خیییلیییی دوست دارم. خیلی. میمیرم براتتتت دوست دارم به کللل دنیا بفهمونم که چقد دوست دارم و برام عزیزی. از ته دلم عاشقانه دوست دارم. تا آخر دنیا دوست دارم.تا آخر آخره دنیا. دنیاها بیادو بره دوست دارم. . 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اردتو خوب الک کن موقع اضافه کردنشم زیاد هم نزن 

تخم مرغا خوب زده بشن دمای فر اندازه باشه از قبل گرم باشه وسط پخت در فر باز نکن قالب زیادی بزرگ نبتشه

لطفا ی صلوات بفرستین برای باز شدن گره های زندگیم🙏

زرده و سفیده رو جدا کن بعد سفیده رو خوب هم بزن

تا پف کنه بعد زرده و شکر و وانیل و هم خوب هم بزن ک کرم رنگ بشه بعد اردو بکینگ پودر و مثلا پودر کاکائو رو سه بار الک کن و شیرم بریزها😁بعد هم زرده رو اضاف کن

بعد سفیده رو اضافه کن و خوب هم بزن اما ن زیاد

و یکم قالب و چرب کن و بعد ریختی تو قالب یکم بکوبونش زمین ک سرش گنبدی نشه و بزار فر و چهل دقیقه بعد نوش جان

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

عزیزم من سفیدع و زرده رو جدامیکنم سفیده رو میزنم جوری ک از ظرف نریزه بعداخرکاااار ک همه مواد مخلوط ...

واردت رو هم الک کن همراه بکینگ پودر اگر دو پیمانه اردمیریزی دو قاشق کوچیک بکینگ پودربریز

والک کن 

بکینگ پور بزن اردتو الک کن تخم مرغو زیاد بزن تا خوب کف کنه

برا هر یه لیوان آرد چقد بکینگ پودر بریزم؟؟ 

خیییلیییی دوست دارم. خیلی. میمیرم براتتتت دوست دارم به کللل دنیا بفهمونم که چقد دوست دارم و برام عزیزی. از ته دلم عاشقانه دوست دارم. تا آخر دنیا دوست دارم.تا آخر آخره دنیا. دنیاها بیادو بره دوست دارم. .