2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای دوستم میخوام ، بعد سز دچارشون شده ، ۱/۵ ساله

عزیزم باید علت درد ریشه یابی بشه یا از دارو سر کننده اس که تا مدتها عوارضش هست و باید تحمل کرد فقط خودشو گرم نگهداره یا دلایل دیگه هم داره یا آب بدنش کم شده یا خوب نمیخوابه یا کم خونی گرفته یا اکسیژن خونش کمه ودلایل زیاد دیگه

...آن شب که دلی بود به میخانه نشستیم !  آن توبه صدساله به پیمانه شکستیم! از آتش دوزخ نهراسیم که آن شب.....  ما توبه  شکستیم ولی دل نشکستیم .......!!
عزیزم باید علت درد ریشه یابی بشه یا از دارو سر کننده اس که تا مدتها عوارضش هست و باید تحمل کرد فقط خ ...

چون میگه دقیقا بعد سز اینطور شده فکر کنم داروی بیحسی بی تاثیر نبوده ، آزمایش خون هم تازه داده عالی بود فاکتورهاش، تیروئیدش هم عالیه ، ولی بهش میگم آب بیشتر بخوره ، ممنون عزیزم

چون میگه دقیقا بعد سز اینطور شده فکر کنم داروی بیحسی بی تاثیر نبوده ، آزمایش خون هم تازه داده عالی ب ...

خواهش میکنم اگه از دارو بی‌حسی باشه باید زیاد تو هوای تازه وآزاد قرار بگیره تا اکسیژن خوب وتازه به سلولاش برسه برای سردردش

...آن شب که دلی بود به میخانه نشستیم !  آن توبه صدساله به پیمانه شکستیم! از آتش دوزخ نهراسیم که آن شب.....  ما توبه  شکستیم ولی دل نشکستیم .......!!
خواهش میکنم اگه از دارو بی‌حسی باشه باید زیاد تو هوای تازه وآزاد قرار بگیره تا اکسیژن خوب وتازه به س ...

ای بابا خواهر ، تو‌ تهران هوای تازه و‌اکسیژن خوب کجا پیدا میشه 😔😔

ای بابا خواهر ، تو‌ تهران هوای تازه و‌اکسیژن خوب کجا پیدا میشه 😔😔

اره متاسفانه علت بیشتر سردرد هاهم کمبود اکسیژن خونه که باعث بی حالی کسلی تنبلی میشه