2777
2789
عنوان

کسی هست برام فال بگیره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 225 بازدید | 42 پست
😂😂😂😂 بی زحمت میشه یکی دیگه برام بگیری؟ 

باش نیت کن صلوات بفرست بگو چپ یا راست

کاربری قبلیم ترکید همون گربه ای هستم که انگار گربست ولی در واقعیت مارمولکه😁😂 (کاربریمو برای خنده زدم گیر ندید😬)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باش نیت کن صلوات بفرست بگو چپ یا راست

راست💔

هر موقع خواستی بگو برات حمد،  توحید یا آیت الکرسی بخونم💚❤   اینم لینک تاپیک حاجت روایی من https://www.ninisite.com/discussion/topic/6987406/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d8%ad%d8%a7%d8%ac%d8%aa-%d8%b1%d9%88%d8%a7%db%8c%db%8c
راست

خیلی معنی فالت خوبه

روزها و شبهای سخت هجران و دوری پایان پذیرفته و به زودی مراد شما حاصل می گردد. گذشته سخت و پررنج شما به پایان رسیده و آینده ای درخشان در انتظارتان است. کسانی که به شما فخرفروشی می کردند در مقابلتان به زانو درخواهند آمد. خوشبختی خود را باور کنید و خدای بزرگ را که این نعمت گرانبها را در اختیارتان قرار داده شکر گذار باشید که حلال همه مشکلات تنها اوست.

اقبال شما بلند است و بخت به شما روی آورده، روزهای غم و سختی تمام شده و فال شما بسیار فرخنده و نیکوست. به زودی نعمت و برکت به زندگی تان سرازیر می شود. شکرگزار خداوند باشید و از یاد او غاف نشوید.

شکیبایی رمز مهم موفقیت است، با ایمان و صبر می توانید بر مشکلاتی که سر راه شما ظاهر می شوند به راحتی غلبه کنید. به زودی خبر خوشی دریافت می کنید، ملاقات مهمی در پیش دارید که اثر مثبتی روی زندگی شما خواهد گذاشت.

کاربری قبلیم ترکید همون گربه ای هستم که انگار گربست ولی در واقعیت مارمولکه😁😂 (کاربریمو برای خنده زدم گیر ندید😬)
صبر کن معنیشو بگم

سپاس🌹

هر موقع خواستی بگو برات حمد،  توحید یا آیت الکرسی بخونم💚❤   اینم لینک تاپیک حاجت روایی من https://www.ninisite.com/discussion/topic/6987406/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d8%ad%d8%a7%d8%ac%d8%aa-%d8%b1%d9%88%d8%a7%db%8c%db%8c
راست💔

چنان در دام عشق اسیری که فریاد همه را درآورده ای. بی تاب و تحمل گشته ای و بیقراری می کنی اما اگر چشم کامیابی و موفقیت داری باید صبر و شکیبایی داشته باشی، چرا که به زودی اوضاع بر وفق مرادت خواهد شد. پس خود را از تعلقات دست و پاگیر و وابستگی های بیهوده آزاد کن و خود را مهیای شاهد پیروزی گردان که در راه است  تفسیر دوم فال

دلی پاک و باطنی روشن دارید، موفقیت هایی که تاکنون به دست آورده اید به خاطر همین خصلت های نیکوی شماست. مدتی است صبوری می کنید و به زودی نتیجه صبر و تیزبینی خود را خواهید دید.

تغییرات مالی و معنوی در راه است و در مسیر کمال روحی قدم خواهید گذاشت. هدف و نیتی در دل دارید که بسیار خوب است و لازم است برای رسیدن به آن آماده شوید.

به خداوند یکتا توکل کنید. نذر خود را ادا کنید و به خانواده به خصوص همسرتان توجه بیشتری داشته باشید.

مرسی گلم.. انرژی خوبی داد فالی ک برام گرفتی❤

خواهش میکنم.به خوشی باشی💜

چنان در دام عشق اسیری که فریاد همه را درآورده ای. بی تاب و تحمل گشته ای و بیقراری می کنی اما اگر چشم ...

خیلی ممنون عزیزم 🌹

واقعا لطف کردی😘