2777
2789
شوهرخواهر سابقم بزاره خواهرزادمو ببینم

شوهر سابقت چیکار خواهرزادت داره که نمیذاره ببینیش؟😐

لینک گفتینو                                                              goftino.com/c/cFegpK                                                                                                               اونی که لیاقت مارو نداره، خب نداره دیگه.              غصه کم سعادتی مردم رو هم ما بخوریم؟😌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اسفالتو لیس خواهم زد😂😂😂

هركيم توو خيابون ببينم ماچ ميكنم از لباش😱

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

كرونا تموم بشه شبا ميرم خيابوننن ميخوابم فقط برا دشويي ميام خونه😐

😂😂منم حسرت یه بیرون بدون ماسک و الکل بدلم مونده

یا اون بستنی قیفی هایی که میگرفتیم تو خیابون میخوردیم..هععععی

یکم زندگی کن! از مسیر لذت ببر....این لحظات دیگه تکرار نمیشن!🌱💜☘️💛

دادگاه رای و به نفع ما داده و شر کلاه بردار ها از سرمون کم شده، 

دوستان هرکس پیام منو میبینه برای دادگاهمون دعا کنه که برنده بشیم😓🙏

چه خوش است راز گفتن به حریف نکته سنجی،      که سخن نگفته باشی به سخن رسیده باشی 
😂😂منم حسرت یه بیرون بدون ماسک و الکل بدلم مونده یا اون بستنی قیفی هایی که میگرفتیم تو خیابون میخو ...

دلم دربند و قليوون ميخواد🤦🏼‍♀️

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

آمممم زنا فقط

((فك كنم بدتر شد))🤦🏼‍♀️