2777
2789
عنوان

باسلیقه ها نظربدن

227 بازدید | 32 پست

یه خونه خریدیم داریم بازسازیش میکنیم قصددارم پذیرایی رو کاغذدیواری بزنم بنظرشما چه طرحی الان مده؟خونه قبلیم این طرح بود ترکیبی بارنگ زده بودم،پیشاپیش از نظردوستانی که طرفدار رنگن ممنون تصمیمم واسه کاغذ قطعیه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

این یکم قدیمیه طرج جدید تر بزن

🌱یه چند وقت نمیام سایت دیگه کار داشتید درخواست بدید🌱مخالف نظر من به هیچ عنوان ریپ نزن حوصله بحث ندارم تشکر😅 معنی نخود ته دیزه= بچه ته تغاری ،خیلی پرسیدید گفتم بزارم تو امضام

همین ک عکسش هست خیلی خوبه.انگار فقط طرح و براقیه.رنگ نداشته باشه طرحو گلش بهتره.همین عالیه.دیوار تی وی رو بزنی خیلی شیک میشه

به سلامتیه قشنگترین موسیقی جهان. یعنی صدای قلب پاک کسی که همه ی زندگیته…دوستدارم همسرمهربونم.شمس ب مولانا گفت پس زخمهایمان چه میشود؟مولانافرمود نور از محل همان زخم ها وارد میشود.
این مال خونه قبلیمه چندسال پیش زدم

طرحشو نمیگم.منظورش سبکشه.گلش شاین باشه بقیش مات.

به سلامتیه قشنگترین موسیقی جهان. یعنی صدای قلب پاک کسی که همه ی زندگیته…دوستدارم همسرمهربونم.شمس ب مولانا گفت پس زخمهایمان چه میشود؟مولانافرمود نور از محل همان زخم ها وارد میشود.
همه دیوار ها رو یه کاغذ نزن تیره و روشن با هم بزن .یه دیوار پذیرایی ما گلداره یه دیوار شاین ساده تیر ...

قصد دارم همینجوری بزنم ولی گلدار نمیخوام باشه طرح اصلیش میخوام خیلی ساده باشه