2777
2789
عنوان

شوهر قهرو....

233 بازدید | 18 پست

بچه ها ،شوهر من مرد خوبیه ولی بدقهره،میدونه ک من طاقت قهر ندارم بدتر قهر میکنه،البته الان بعد ۵سال خیلی بهتر شده ولی بازم گاهی پیش میاد،همیشه من بعد دوسه ساعت میرفتم نازشو می‌کشیدم اینبار دارم واس اولین بار مقاومت میکنم،از پریشب قهره،الانم از سرکار اومد ناهار نخورده خوابید،دارم دیوونه میشم،چکار کنم خوب شه این اخلاقش؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تند تند بهش بگو قهر قرو .مخصوصا وقتایی که حالتون خوبه.با شوخی بگو چطوری قهر قرو.کجایی میری قهرقرو.چیکار میکنی قهر قرو😄😄از قهر چه خبر؟چند وقته قهر نکردی نگرانتم

البته با شوخی و وقتی حالتون خوبه.

بعدش دیگه کم کم از سرش میفته

من ارزومه قهر کنه کاریم نداشته باشه بیشترم خوش میگذره هرکار بخوام میکنم تازه کارامم کمتر میشه توهم ن ...

اصلا من حتی با دشمنم هم نمتونم قهر کنم خیلی اذیت میشم،نمیدونم چطوری عین خیالش نیس

دیگه عادتش دادی ترک دادنش سخته ...اخلاقش و بدست بیار نذار قهر کنه تا دیدش عوض بشه 

از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...
تند تند بهش بگو قهر قرو .مخصوصا وقتایی که حالتون خوبه.با شوخی بگو چطوری قهر قرو.کجایی میری قهرقرو.چی ...

۵ساله تیکه بارونش کردم فایده نداره،خونوادگی همینن کلا قهر میکنن همش اصلا واس آشتی هم قدم برنمی‌دارن،الان ۱۰ ساله ک همشون با یک برادرش قهرن عین خیالشونم نیس

فقط وفقط چاره ت بی محلیه.

به هیچ وجه به قهر کردنش عکس العمل نشون نده.

نازشو نکش وعادی باش مثله همیشه.

وقتیم اعتراض کرد که نیومدی منت کشی.

بگومن با نی نی کوچولو اذدواج نکردم که هرروز قهرکنه.تاوقتی قهرمیکنی نمیام سمتت.یادبگیر حرفتو مستقیم بزنی نه قهرکنی.

تَوکَّلتُ عَلی الله فَهو حَسبُه.....🌹
دیگه عادتش دادی ترک دادنش سخته ...اخلاقش و بدست بیار نذار قهر کنه تا دیدش عوض بشه 

آره عزیزم ولی بلاخره زندگی بی اختلاف و مشکل نمیشه،گاهی ی چیزایی پیش میاد وهربار اگ من نرم سمتش راحت جلو تیوی ب زندگیش ادامه میده

۵ساله تیکه بارونش کردم فایده نداره،خونوادگی همینن کلا قهر میکنن همش اصلا واس آشتی هم قدم برنمی‌دارن، ...

اره میدونم سخته.

دیگه عادت کرده متاسفانه

سعی کن قهر طولانی نشه.متاسفانه باید بیشتر تو کوتاه بیای به خاطر زندگیتون

آره عزیزم ولی بلاخره زندگی بی اختلاف و مشکل نمیشه،گاهی ی چیزایی پیش میاد وهربار اگ من نرم سمتش راحت ...

وابسته خودت کن نذار قهر کردن و دوری  براش عادی بشه 

از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...