2777
2789

سلام مامان من خیلی دل پاکه فک میکنه بقیه ام مث خودشون همه حرفی میزنه پیش خاهراش و بقیه حرف زندگیمون امار میده حرف بچع هاش کلا دانا نیست رفتارشو بلد نیست مامانبزرگم که مامان مامانمه زیرزبون مامانمو میکشع دعواش میندازه با بقیه خاله هام همینطور هرچی میگم بهش گوش نمیده حرف بچه هاشم میزنع خسته شدم دیگ مامانمو خالم باهم جارین انقد پیش خالم بدگویی زن عمومو کرد اونم رفت همرو گفت دعوا انداخت نمیدونم چرا مامانم متوجه نمیشه حتی بابامم بهش میگه ولی گوش نمیده

مامانت خیلی سادس ولی اینجور پیش بره بد میشه بهش بگین کم تر راجب مساعل زندگیش با هر کسی حرف بزنه

بخدا زبونمون مو دراورده حتی به حرف بابامم گوش نمیده همه ازش حرف میکشن دعواش میندازن دوست داشتم مامان عاقلی داشتم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.