2777
2789
عنوان

ابدومینوپلاستیو پروتزسینه

826 بازدید | 27 پست

میخوام ابدو انجام بدم و لیپو پهلو و پشت و تزریق به باسن وهمزمان پروتز سینه...

مثه چی میترسم کسی هست انجام داده باشه یکم اطلاعات بده؟

دکتر خوب هم اگه سراغ دارین بگین

همه باهم سخته سنگینه 

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اخه معمولا همش باهم انجام میشه و بنظرم چندباربیهوش شدن سخت تره😭

بعدش ناتوان میشی بالا پایین بخیه نمیشه سینتو ژل تزریق کنی؟

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
 نمیدونم چی هست اصلا؟

باچربی سینتو پر کنن مثل بوتاکس صورت اینا

من جات بودم دوبار عمل میکردم. ببین تزریق ب باسنی ک بعد روش بخابی خیلی خوش فرم در نمیاد. برا ابدو کردن بعد پوزیشن خابیدن ب صورت ۷ باید باشه یعنی زیر سر و زیر پاها بالا. پوزیشن خابیدن برا باسن باید روشکم باشه پس اگ هر دوش رو کنی نمیتونی رو شکم ب هیچ عنوان بخابی

من پرستار بخش جراحی زیبایی بودم. شیراز

دکتر هم برا تزریق منصوری رو ترجیح میدم اسم کوچیکش همیشه یادم میره بزن گوگل میاره ایشون تزریقاش خییییلی خوشکل میشن

برا ابدو و پروتز دکتر بهزاد علیزاده ترجیح میدم ک کارشون تمیزه. بخیه ها رو مرتب میزنن و پوستو قشنگ جمع میکنن

خدایا خودت مواظب بچه هام باش🦄
من جات بودم دوبار عمل میکردم. ببین تزریق ب باسنی ک بعد روش بخابی خیلی خوش فرم در نمیاد. برا ابدو کرد ...

این دکترهایی که سراغ داری تهران هم کار میکنن عزیزم؟! 

هرکی امضای منو دید دعا کنه به عشقم برسم 😢😢😢😢🙏حاجتروا بشید انشاله🥺🙏