2777
2789

سلام من قبلا تو 6 ماهگی به خاطر غلظت خون بچه ام تو شکمم مرد الان باردارم دکتر بهم آمپول دور ناف داده ناکسپرین... از درمانگاه هم پرسیدم درمانگاه محل ما هیچی بلد نیستن دکترمم می گه باید از درمانگاه بپرسی رو دفترچه اش نوشته هوا اش گرفته نشود یک قطره هم بیرون نریزد من برای اینکه بیرون نریزه با انگشت هی ضربه می زنم هوا بره بالا آمپول ولی باز دو قطره می ریزه بیرون امروز سر آمپول و از پشت کشیدم بیرون که هوا بیاد داخل تا اگه تو سوزن مواد آمپول هست بیاد داخل امپول بعد موقع تزریق اصلا توش معلوم نیست هرچی هوا بود به خودم تزریق کردم 😭😭😭😭تا الان دوبار این اتفاق برام پیش اومده از هرکی می پرسم می خنده 

توروخدا اگه کسی اطلاعات داره راهنمایی ام کنه خیلی نگرانم نکنه چیزی بشه 

اصلا آمپول رو دستکاری نکن اگر هوا پشت دارو نیست و وسطاشه فقط چندتا ضربه آهسته با انگشت بزن تا هوا بره بالا دارو و بعد تزریق کن اون هوا پشت دارو برا اینه که دارو نریزه بیرون و پوست شکمت کبود نشه درضمن با زاویه ۹۰ درجه تزریق کن چون سوزنش کوتاهه و برای ۹۰ درجه آماده شده. من پرستارم

اگر میشه برای شادی روح پدرم یک صلوات بفرستید  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ھیچی نمیشہ تو رگی نزدی کہ میترسی ھوا تو شکم و عظلہ چیزی نمیشہ شاید فقط موقع تزریق یکم درد احساس کنی مگہ خودت بہ خودت زدی؟

با افتخار میگم خادم مجازی حرم امام رضا ع ھستم مشھد زندگی نمیکنم اما با مسول ختم حرم در ارتباطم و ختمارو اینجا میزارم تا با دلایہ پاکتون بخونید و حاجت بگیرید و دلتون شاد شہ و اینطوری منم شادم لطفا برای من و ھمہ مریضا دعا کنید شفا بخایید واسہ بیمارا، بچہ بخایید واسہ منتظرا،پول بخایید واسہ ندارا، خونہ بخایید واسہ مستاجرا و خوشبختی بخایید برای ھمہ اول برای ھمہ بخایید از تہ دل، بہ خدا قسم خودش دعاتونو مستجاب میکنہ و بھترینارو بہ خودتون میدہ عزیزان ذکر و قرآن خوندن زندگی رو تغییر میدہ یہ تغییر قشنگ امتحان کنید ضرر نمیکنید من تجربہ دارم کہ میگم الھی ھر چی از خدا میخایین بھتون بدہ البتہ اگہ بہ صلاحتونہ و وقتش رسیدہ التماس دعا دوستایہ گلم
اصلا آمپول رو دستکاری نکن اگر هوا پشت دارو نیست و وسطاشه فقط چندتا ضربه آهسته با انگشت بزن تا هوا بر ...

دقیقا این کار و می کنم وقتی درش و بر می دارم میبینم او همش داره می ریزه بیرون

بعد شما می گین باید اون هوا و بزنم یا وقتی به هوا رسید در بیارم 

ھیچی نمیشہ تو رگی نزدی کہ میترسی ھوا تو شکم و عظلہ چیزی نمیشہ شاید فقط موقع تزریق یکم درد احساس کنی ...

آره چون هرروز باید بزنم نمی تونم برم درمانگاه اونم تو این شرایط به خاطر همین خودم می زنم 

دقیقا این کار و می کنم وقتی درش و بر می دارم میبینم او همش داره می ریزه بیرون  بعد شما می گین ...

باید هوارو بزنی چون پشت دارو قرار میگیره تا دارو بیرون نریزه. اون دو سه قطره که موقع تزریق میخوای بزنی میریزه بیرون اشکال نداره

آره چون هرروز باید بزنم نمی تونم برم درمانگاه اونم تو این شرایط به خاطر همین خودم می زنم 

من آمپول زدن بلدم اما تا حالا بہ خودم نزدم آفرین

با افتخار میگم خادم مجازی حرم امام رضا ع ھستم مشھد زندگی نمیکنم اما با مسول ختم حرم در ارتباطم و ختمارو اینجا میزارم تا با دلایہ پاکتون بخونید و حاجت بگیرید و دلتون شاد شہ و اینطوری منم شادم لطفا برای من و ھمہ مریضا دعا کنید شفا بخایید واسہ بیمارا، بچہ بخایید واسہ منتظرا،پول بخایید واسہ ندارا، خونہ بخایید واسہ مستاجرا و خوشبختی بخایید برای ھمہ اول برای ھمہ بخایید از تہ دل، بہ خدا قسم خودش دعاتونو مستجاب میکنہ و بھترینارو بہ خودتون میدہ عزیزان ذکر و قرآن خوندن زندگی رو تغییر میدہ یہ تغییر قشنگ امتحان کنید ضرر نمیکنید من تجربہ دارم کہ میگم الھی ھر چی از خدا میخایین بھتون بدہ البتہ اگہ بہ صلاحتونہ و وقتش رسیدہ التماس دعا دوستایہ گلم
باید هوارو بزنی چون پشت دارو قرار میگیره تا دارو بیرون نریزه

ااا دستتون درد نکنه پس هوا ضرر نداره که بره تو شکمم چون امروز خیلی هوا رفت هم هوا خوده آمپول رفت. هم اون هوایی که خودم فرستاده بودم تو دارو تا دارو بیرون نریزه 

ااا دستتون درد نکنه پس هوا ضرر نداره که بره تو شکمم چون امروز خیلی هوا رفت هم هوا خوده آمپول رفت. هم ...

نه مشکلی نیست.