2777
2789
عنوان

با 1 میلیون پول خرج خونه میشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2835 بازدید | 126 پست
حقوق شوهرم کلا دست خودمه خریدارم خودم میکنم تروبارم اینجا ارزونه ی پنیر میگیرم 3کیلوگوجه یک کیلو خیا ...

دقیقا، خیلی خوبه من عاشق اینجور زندگی هستم بدون دعوا بدون تنش، خانم میدونه چقد پول داریم با این پول چقد میشه خورد چقد میشه مسافرت رفت و.... 

حالا یه سوال، یه داروی گیاهی میشه معرفی کنی بمن که باردارم و حالت تهوع دارم و صبح به صبح اسید معدم میاد بالا 😔ببخشید 

هیچ کس تنها نیست، همراه اول😃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره عزیزم دروغ چرا من شوهرم ماهی13تومن کارمیکنه خودمون شهرستانی هستیم الان شیراز خونه خریدیم فقط برن ...

عزیزم نگفتم که دروغ میگین جسارت نباشه با این قیمتا تعجب کردم فقط.. اگه دوست داشتین تجربیاتتون رو بگین استفاده کنیم والا ما هم اهل ریخت و پاش نیستیم و اصلا با  وجود کرونا مهمونم نداریم ولی حداقل ۵-۶ تومن خرج میشه 😒

دقیقا، خیلی خوبه من عاشق اینجور زندگی هستم بدون دعوا بدون تنش، خانم میدونه چقد پول داریم با این پول ...

اره یکم کیف داره مدیریت دستت باشه ولی زیاده رویش خوب نیست که وظایف زن ومرد باهم عوض شه من یه زمانی اینجوری بودم بعد وقتی چیزی توخونه بود یا شوهرم پول نداشت توقع داشت از هرجایی شده من شام ونهار درست کنم بعضی ازمردها خلی پروو هستن خداروشکر که راحت شدم از دستش 

زن زندگی آزادی
عزیزم نگفتم که دروغ میگین جسارت نباشه با این قیمتا تعجب کردم فقط.. اگه دوست داشتین تجربیاتتون رو بگی ...

عزیزدلم گفتم بالا چطور خرج میکنم عزیزدلم هرکس ی جور خرج میکنه بنظرمن همه چی بزاری تو شکم بی مدیریتیه باید پس انداز وسرمایه گذاری کرد بخاطره بچه ها ک عقب نمونن عقده ای نشن حتی میشه کم خرج کرد ولی درست و بابرنامه❤️❤️

عزیزم شما هنوز تو عهدی هستی که فکر میکنی فقط آناناس و میگو گرونه ؟؟؟؟؟ الان هویج زده رو دست موز !!! ...

میدونم مثال زدم من هویج فریزرم پُره گرفتم رنده کردم گذاشتم یخچال 

اره یکم کیف داره مدیریت دستت باشه ولی زیاده رویش خوب نیست که وظایف زن ومرد باهم عوض شه من یه زمانی ا ...

آره منم بخوام چیزی بخرم خب باهم میریم میگیریم کلا دوسدارم همه چی بخورم تااینکه از یه چیز بخورم و کلید کنم رو مرغ 😂

عزیزدلم گفتم بالا چطور خرج میکنم عزیزدلم هرکس ی جور خرج میکنه بنظرمن همه چی بزاری تو شکم بی مدیریتیه ...

دقیقا، خب قرار نیست هرروز خاویار بخوریم که تو این زمونه باید برا بچه و خونه زندگیمون برسیم همه چی در حد تعادل 

آره منم بخوام چیزی بخرم خب باهم میریم میگیریم کلا دوسدارم همه چی بخورم تااینکه از یه چیز بخورم و کلی ...

خیلیم عالی باور میکنی شوهر من بهش میگفتم برو نخود بخر  نمیدونست باید چه جوری بخره لجم گرفت گفتم برو دونه ای بخر

زن زندگی آزادی
خیلیم عالی باور میکنی شوهر من بهش میگفتم برو نخود بخر  نمیدونست باید چه جوری بخره لجم گرفت گفتم ...

🤣🤣🤣🤣دونه ای 

نه ماله من بلده ولی همش میگه یادم رفت نصف شب میاد 

منم قراره هفته ای 1 روز ببرم خرید دوتایی بریم پول دست من باشه و از جایی ک ارزون میده بگیرم،