2777
2789
عنوان

با 1 میلیون پول خرج خونه میشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2835 بازدید | 126 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی من اول ماه یه روغن 5کیلویی بایه قند 5کیلویی یه کیسه برنج میخرم میشه 500تومن خوب بعدم نزدیکای اخرماه لنگ میمونم باز برای اینا تازه بماند خرید ماست ونون واینا که نمیشه برای یه ماه بخری که واقعا زندگی سخت شده 

زن زندگی آزادی
مدل زندگیا فرق می‌کنه عزیزم ...برای ما که سه نفریم ۱تومن واقعا کمه ...ما هفته ای ۶۰۰تومن فقط میوه می ...

😳هفته ای 600 میوه؟؟؟؟ مگه چیا میخورین شاید محل زندگیتون میوه گرونه ها اینم هست، تبریز میوه ارزونه سبزی و... هم ارزون هست 

هیچ کس تنها نیست، همراه اول😃
آره عزیزم دروغ چرا من شوهرم ماهی13تومن کارمیکنه خودمون شهرستانی هستیم الان شیراز خونه خریدیم فقط برن ...

کارتون درست نیست کیفیت خورد و خوراک خیلی مهمه جای پس انداز به نظرم ...البته پس انداز هم مهمه ولی غذا خوب خوردن از اون مهمتره

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭

وایییی ما سه نفریم ماهی ۴ میلیون فقط خرج خونست ... خودمون هم بکنار .. 

مادر بزرگم همیشه میگ .‌.. هر چقد با دیگران خوب باشی بدی میبینی ولی بر عکسش هر چقد بد باشی همیشه بهت خوبی میکنن .... واقعا راس میگه 
عزيزم شما نبودي تاپيك زدي كه باردارم و شوهرم هييييچ خوراكي نميخره برا خونه؟ نونم برات نخريده بود؟ خ ...

آره گفته بودم چک داره هی دست دست میکنه نقد بشه، اگه ماهی 1 تومنو بده منم میفهمم چطوری خرج کنم که لاقل نون برا خوردن داشته باشیم، چون خودش 1 روز می‌خره بعد. 1 هفته میگه یادم رفت یادم رفت،،،، 

اره امروز هم پول دکترم داد، هم خورد و خوراکمو گفت اینجوری کنیم، خوبه فعلا 😉

😳هفته ای 600 میوه؟؟؟؟ مگه چیا میخورین شاید محل زندگیتون میوه گرونه ها اینم هست، تبریز میوه ارزونه س ...

ما هر میوه ای باشه تو میوه فروشی می‌خریم چون خیلی علاقه داریم به میوه ..موز شلیل هلو پسته انبه انگور سیب آلوسیاه زردآلو گیلاس ..میوه های این فصل دیگه ...مگه تبریز میوه کیلو چنده ؟

البته میدونی بااین وضعیت کرونا به نظرم هرچقد میتونید به تغذیه رسیدگی کنین ماکرونا گرفتیم توی ده روز 5میلیون خرج کردیم فقط توخورد وخوراک که کامل خوب شدیم  بهتره از اینه که دورازجون خودمون یاعزیزامونو ازدست بدیم حداقل تواین دوره  خرجای دیگه روبزارین کنار وفقط به تغذیه برسین

زن زندگی آزادی
به نظرم از الان زندگی رو تقسیم نکن.بعدا به اینجا میرسین خانواده خودت اومدن خودت ارج کن خانواده من او ...

گاهی لازمه، منم مجبورم همه مردا مثل هم نیستن، شوهره من تا میبینه یکم پول دارم سریع میخواد از چنگم در بیاره ببره خودش برا مغازه یه چیزی بگیره یا برا ماشینش، خدا شاهده اون روز یه نون خالی تو خونه نبود بخورم عین خیالشم نبود میگفت کاردارم، منم خودم هیچ مسولیت یه طفل معصوم باهامه، اون نمیخره من گشنه می مونم هزار جور چیز دیگه، الان که قانون بزارم تو خونه هرکسی با قانون رفتارکنه کمتر اذیت میشم 

البته میدونی بااین وضعیت کرونا به نظرم هرچقد میتونید به تغذیه رسیدگی کنین ماکرونا گرفتیم توی ده روز ...

موافقم کاملا، من اول از همه چی به خورد و خوراک اهمیت میدم 

چه خوب چطوری اداره میکنین 

حقوق شوهرم کلا دست خودمه خریدارم خودم میکنم تروبارم اینجا ارزونه ی پنیر میگیرم 3کیلوگوجه یک کیلو خیار دوکیلو کدو بادمجون دوکیلو میوه اندازه 12روز میشه اینا بعد مرغ میگیرم دوهفته میشه 5کیلو قند میگیرم بابات دوماه میشه 5کیلو روغن دوماه ونیم شایدم بیشتر میشه بعد ترشیارو خودم ميندازم خیارشور رب گوجه خودم درست میکنم برنج ماهی 7کیلو اون تروبارم ک گفتم ماهی دوالی سه بارخریدمیکنم میگو وماهی کشک هم میگیرم کلا کم خرج میکنم تو آب وبرق وگازم خیلی رعایت میکنم سالی دوبار لباس میگیریم بچمو اصلا دکتر نمی‌برم ازاول تولدش تاحالا خداروشکر طب سنتی بلدم خودم باداروگیاهی بارش آوردم اصلا قرص وشربت اینا ندادم بهش خداروشکر ی بچه باهوش وسالمم هست اصلا دکتر نمیریم خودم توخونه باداروگیاهی مریضی چیزی باشه درمان میکنم خلاصه خیلی رعایت میکنم عزیزم اصلا سخت نیست من هدف دارم هدفم خوردن وخوش گذرونی نیست فقط خوش میگذرونیم ولی ب سبکه خودمون ن اینکه رستوران بریم و از ای چیزا ساده ومعمولی ولی باسلیقه