2777
2789
عنوان

با 1 میلیون پول خرج خونه میشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2835 بازدید | 126 پست
شوهر من فقط صبحانه نمیخوره ام ناهار هست و هم شام ...بعدشم قصاب ها وضع شون خوبه اگه داره چرا خرج نکنی

کلی بدهی داریم، زمین خریدیم ماشین گرفتیم قسط میدیم، از طرفی باردارم خرج دکتر دارم، سیسمونی و وسایل بچه و خرج زایمانمم باید جدا کنیم از درآمد پول کمی برای خورد و خوراک می مونه که منم ویار دارم، وقتی میگم مرغ نمی‌خورم باید یه پسته ای بادومی چیزی بخورم مقوی باشه ولی شوهرم میگه مرغ بخور دیگه چیزی نمیشه بخاطر همین چیزا خودم دست گرفتم تا زایمانم ببینیم چی میشه دیگه حالا 

هیچ کس تنها نیست، همراه اول😃

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کجا زندگی میکنین؟ تهران؟ ما تبریزیم هندونه گرفتم 1 ماهه داریم میخوریم تموم نشده، بعدم خب آدم 1 هندون ...

کجای تبریزید؟؟؟

حوالی بستان اباد ارزون نیس چیزی والا

استغفرلله ربی و اتوب الیه🌾

عزیزم هم فقط خرج نون و سبزی و سیب زمینی پیاز و میوه و لبنیات و چیزهایی که تازه  تازه باید خرید ...

نه بخش اول فقط با منه الباقی رو خودش باید بگیره، من فقط چیزایی که خوشم بیاد میوه و سیب زمینی و... میگیرم 

هیچ کس تنها نیست، همراه اول😃

تو سركار نميزاري مردمو!؟🙄🙄

تاپيكات چقدر عجيبه

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

قشنگ بخون گلم نوشتم این 1 تومن فقط سیب زمینی پیاز و هویج و... میوه و...  برنج و روغن و مرغ و م ...

مدل زندگیا فرق می‌کنه عزیزم ...برای ما که سه نفریم ۱تومن واقعا کمه ...ما هفته ای ۶۰۰تومن فقط میوه می‌خریم بدون جوجه پیاز سبزی هویج سیب زمینی ...فقط میوه هفته ای ۶۰۰

اینم بگم هفته ای 2 روز خونه مادرم هستم، خودمم مرغ و گوشت نمی‌خورم اصلا 

به نظرم از الان زندگی رو تقسیم نکن.بعدا به اینجا میرسین خانواده خودت اومدن خودت ارج کن خانواده من اومدن من خرج میکنم.سفر بریم تو این قسمت خرجش رو بده من فلان قسمت.زندگی که دونگی نمیشه.من حاظرم کترت حقوقم کامل دست شوهرم باشه ولی زندگبگی رو دونگی نکنم

عزیزم هم فقط خرج نون و سبزی و سیب زمینی پیاز و میوه و لبنیات و چیزهایی که تازه  تازه باید خرید ...

یعنی یک و پونصد درمیاد خرج های معمولی فقط....خب اگر بچه کوچیک هم داشته باشی؛اونم با هزینه پوشک و شیر خشک و پماد و اینا حدودا یک تومن یو و دویست هم خرج بچه ... حساب کن اجاره و قسط و قبض و ... تازه یه پولی هم باید بزاری برا روز مبادا و مریضی... پس انداز هم بتونی بکنی... تازه این هزینه های یه خانواده معمولیه که هیچ خرج اضافه ای مثل خرید لباس و ولخرجی و اینا نداشته باشی... پوف خدا به فریاد برسه