2777
2789
عنوان

با 1 میلیون پول خرج خونه میشه؟

2815 بازدید | 126 پست

بچه ها ما 2 نفریم، گردش و تفریح و... نمیریم 

توافق کردیم گوشت و مرغ و برنج و روغن و قند و رب، شوهرم بخره هر وقت تموم شد، بعد منم سبزیجات و اینجور چیزا هرماه بگیرم یا میوه، توافق کردیم 1 تومن باشه، الان من ضرر کردم 1 تومن گفتم؟ آخه در شرایط معمولی هم چیز خاصی نمیخوریم معمولیه خورد و خوراکمون، مثلا میگو و انبه و آناناس و اینجور چیزارو نداریم اصلا تو برناممون، کاملا ساده، حالامن حس میکنم سرم کلاه رفته 😅

هیچ کس تنها نیست، همراه اول😃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه خوبه اگه فقط خورد وخوراک باشه

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            

یک تومن که کمه واقعا . ما هم مخارج مون بالا نیست ولی یک تومن برامون کمه 

خیلی دوست دارم بدونم اونایی که سلام رو «س» و جواب رو «ج» می نویسن ، با این صرفه جویی در زمان به کجا رسیدن ؟         / لطفا واسه سلامتی همه نی نی ها و پسر من یه صلوات بفرستین😍❤️

😂قیمت میوه دستت نیست ها

نشدنی نیست 

ولی صبح الطلوع برو میدون تره بار 

دور انبه وموز واناناس ‌و..... خلاصه این قشنگارو خط بکش

تیکر به وقت کنکور ۱۴۰۱❤دعا کنید شاید بزرگترین دعای شما کوچکترین معجزه خدا باشه💖☺